Radio Simplu

Exista 11 semne care arata ca barbatul tau este un om bun

Ca și bărbați, una dintre, îndatoririle noastre este să fim gentlemani cu cei pe care îi întâlnim. Nu este poate nici o persoană, la care acest lucru să se refere mai mult – și într-o măsură mai mare – decât partenera ta. Femeile se așteaptă să fie curtate și, eventual, căsătorite cu un bărbat de înaltă calitate.

Majoritatea oamenilor, ar fi de acord că bărbații buni cuprind, anumite trăsături comportamentale pe întreaga durată a relației. Acest lucru conduce la următoarea, întrebare: ce trăsături de caracter formează un “om bun”? Ei bine, există într-adevăr mulți dintre ei. Am reușit să rezumam, semnele ca un barbat este potrivit si bun la un numar de 11.

Fara, o ordine deosebita, cititi 11 semne ca, sunteti alaturi de un om bun:

1)Te face să te simți frumoasa (în interior și în exterior). În calitate de partener, un om bun nu va uita de a vă face să vă simțiți frumoasa. Un om bun nu este mulțumit să spună doar cuvintele, dar reușește să manifeste, sentimente de frumusețe în inima ta. Aceasta include modul în care interacționează cu dvs. fizic și mental.

2) El evocă un sentiment de inspirație. Un om bun va avea întotdeauna, un caracter puternic și neclintit. Ca atare, în mod implicit, omul este, inspirat în cuvintele și faptele sale. El nu încetează niciodată să evocă, sentimente de inspirație. Un om bun va inspira o femeie să fie cea mai bună versiune a ei.3) Te sustine mai des, decat crezi ca meriti. Un om bun înțelege importanțamenținerii susținerii și a satisfacerii, nevoilor unei femei. Acest lucru nu implică faptul, de a spune mereu da, ci fiind un om care poate oferi sprijin și ajutor atunci când situația solicită asta.

4. El cauta mereu sa se imbunatateasca. Un om bun niciodată, nu-și dă prea multe aere. Deși poate fi inteligent, un om bun încearcă, mereu să-și îmbunătățească viața; fie că este vorba despre învățarea unui lucru nou, luarea unor responsabilități suplimentare, sau obținerea unui fizic mai bun, un om bun se mândrește, să devină mai bun.

5) Te face să te simți in siguranta. Sentimentul de siguranță este ocomponentă vitală pentru orice femeie in relația ei. Este datoria omului să se asigure că asemenea sentimente, sunt prezente. În caz, de evenimente nefericite, un om bun se va ridica întotdeauna și-și va apăra femeia.

6) El pare întotdeauna, să facă “lucrurile mici”. – Ține ușa deschisă, scoate scaunul, hrăneste copiii etc., toate sunt acțiunile, speciale ale unui om bun care face lucruri mici. Nu este niciodată prea, ocupat să oprească ceea ce face și să ofere un mic gest de asistență.

7) Este sincer si direct – Un om bun nu va minți, înșela sau fura, mai ales fata de cea pe, care o iubește, cel mai mult în lume. Un om bun nu trebuie să simtă nici o ezitare, în a spune lucrurile așa cum sunt, chiar dacă ceea ce are de spus este bun sau rău.

8) Nu este, niciodata abuziv, fata de tine, sau alte persoane. Un om bun, nu va fi niciodată abuziv, din punct de vedere fizic, mental sau emoțional, față de partenera sa. Vreodată. De asemenea, un om bun nu, va instiga un episod, abuziv cu oricine altcineva în orice, circumstanță. În schimb, un om bun va folosi puterea caracterului și intelectului, său pentru a rezolva conflictele.

9) Este alaturi de tine, intotdeauna. Când un om bun își exprimă dragostea, această dragoste rămâne, la bine si la rau. În niciun caz, un om bun nu vă va neglija, chiar și în situațiile, mai dificile. Un om bun nu-și va abandona, datoria să stea lângă tine.

10) El lucrează pentru a câștiga, și păstra, încrederea ta – Un om bun înțelege, că încrederea, ca și iubirea, nu poate fi forțată; trebuie să fie câștigată. După ce a câștigat încrederea, sacră a femeii, un om bun o va accepta, ca o binecuvântare. În plus, un om bun, nu îți insala niciodată încrederea în el.

11. Se gandeste la tine, prima oara in orice circumstanta. Acest lucru nu înseamnă că se inclina si satisface fiecare capriciu, al unei femei. Aceasta înseamnă, în cele mai multe cazuri, că un om bun va fi altruist în cuvintele și faptele sale. Este responsabilitatea,unui om de a-și pune prima dată femeia – un om bun face acest lucru mult mai des decât altii.