Radio Simplu

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp! În ultimul an, afacerile nu i-au mers foarte bine!

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp.
Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. Fostul partener al lui Carmen de la Sălciua a înfiinţat, pe 22 decembrie 2017, firma „Culita Sterp SRL”, specializată în activități de interpretare artistică (spectacole).

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. În 2018, profitul a fost de 7.276 de lei

Primele rezultate au fost entuziasmante, pentru că profitul net pe 2017, adică în doar câteva zile de activitate, ce au inclus spectacole de Crăciun şi Anul Nou, a fost de 2.171 de lei. Din păcate pentru Culiţă, firma nu a performat la fel în 2018, când profitul pe tot anul a fost de 7.276 de lei, adică cu doar 5.000 de lei mai mult decât câştigase pe finalul lui 2017.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. Vrea să intre în casa Puterea dragostei

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. În prezent, Culiţă are planuri mari, dorind să intre în casa de la Puterea dragostei, acolo unde se află şi fratele său, Iancu. Când a fost în casa Puterea Dragostei, Culiţă Sterp a sărutat-o, pe buze, pe Simona şi a spus că vrea să revină pentru ea: “O să mă gândesc bine la asta, că Simona m-a cam pus pe gânduri. Nici eu nu mai glumesc. Simona, vezi, de mă faci să rămân aici și nu faci cuplu cu mine și nu ești serioasă și faci prostii… Eu sunt nebun!”.