Radio Simplu

Discuție fabuloasă între o pensionară și un polițist

Situație de-a râsu’-plânsu’ în urma unui apel făcut la serviciul 112 de o pensionară. La scurt timp după ce s-a întors de la cumpărături, o bătrână a făcut o descoperire care a șocat-o și a cerut ajutorul autorităților imediat. Întreaga discuție purtată cu polițistul de la 112 a fost făcută publică și face valuri pe Internet.

O pensionară a mers ieri la cumpărături împreună cu soțul ei, Fănel, pregătiți din cap până în picioare împotriva noului coronavirus. După ce au pus în coș tot ce aveau pe listă, cei doi s-au urcat într-un microbuz care îi duce de obicei acasă. Ceva s-a întâmplat în autoturism, pentru că bătrâna nu a ajuns acasă împreună cu soțul ei, ci cu un alt bărbat. Femeia a observat acest lucru abia după ce i-a dat jos masca de pe față și a sunat de urgență la 112, unde a cerut să fie căutat bărbatul său. Discuția pe care a purtat-o însă cu polițistul care a răspuns la apelul său este una savuroasă și a fost făcută publică de reprezentanții oamenilor legii.

“- Alo, ce urgență aveți?
– Poliția? E un bărbat străin la mine în casă!! Trimiteți repede pe cineva!!
– Sunteți sigură, doamnă? Cu cine mai sunteți în casă?
– Cu nimeni! Adică, doar eu și bărbatul ăsta!
– Păi, și cum a ajuns la dvs. în casă?
– Să vedeți. Noi suntem pensionari și știți cum e cu situația asta, cu….cum îi zice?
– Cu coronavirusul?!
– Da, cu el! Azi am decis cu Fănel să mergem la cumpărături de aseară. Azi, zis și făcut. Ne-am pus măștile, mănușile și am plecat la magazin. Acolo, aglomerație mare, cu greu mai făceam față. L-am tras de mână pe Fănel peste tot. La un moment dat, în aglomerație, cu măștile astea pe față, mai-mai să-l pierd, dar l-am regăsit repede. Că io nu pierd cu firea așa ușor…și..
– Cu ce?
– Cu firea, domnule! Nu auzi?
– Aud, doamnă, aud! Spuneți mai repede, să știu ce e de făcut!
– Da, și cum spuneam, eram cu Fănel peste tot. Io i-am spus chiar: «Fănele, ai grijă, să nu te pierzi de mine, că dracu’ te ia». De vreo trei ori i-am spus. Apoi, i-am dat sacoșele lui Fănel, am luat microbuzul și am ajuns acasă. După ce a lăsat plasele, i-am dat haina jos, mănușile și masca….și….
– Și?
– Și nu era Fănel!! Era bărbatu’ ăsta de care vă zic! Cred că l-am pierdut pe Fănel! Și acum sunt cu omu’ ăsta străin în casă și nu știu ce să fac…. Trimiteți pe cineva?” este postarea făcută pe pagina oficială de Facebook Polițiștii au umor.