Radio Simplu

POVESTE RUPTĂ DIN FILMELE HORROR LA IAȘI. UN TÂNĂR A FOST ÎNJUNGHIAT DUPĂ CE S-A DUS SĂ „RECUPEREZE” O FEMEIE

Un tânăr din Iași a murit și doi prieteni ai săi au fost la un pas să aibă aceeași soartă, în urma unei unui conflict greu de înțeles, care s-a petrecut în Frumușica.

Potrivit jurnaliștilor de la Bzi, povestea în început în urmă cu ceva vreme când o tânără din Deleni s-a cuplat cu un bărbat din Frumușica, Botoșani. Atunci când aceasta a plecat din țară, femeia a intrat într- relație cu alt bărbat, tot din Frumușica.

Fostul iubit al fetei a aflat și a luat legătura cu rudele acesteia. I-a rugat să meargă la Frumușica, să o ia pe tânără din casa actualului iubit. Zis și făcut. Sora femeii împreună cu concubinul acesteia și încă trei bărbați au plecat din comuna Deleni către Frumușica.

Ajunși la fața locului, cei cinci au intrat în curtea bărbatului. La un moment dat, acesta a ieșit din locuință și a început să lovească la întâmplare cu un cuțit.

Trei dintre cei cinci au fost înjunghiați
Agresorul i-a înjunghiat pe trei dintre cei cinci „recuperatori”. Sora femeii a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor spunând că au fost atacați. La locul indicat au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii. Tinerii atacați au fost preluați și transportați de urgență la spital.

Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, unul dintre tineri a decedat, mai scrie sursa citată. Tânărul se numea George Alexandru și avea un copil de un an. El trăia în concubinaj cu sora tinerei după care a mers să o „recupereze”. Rănile pe care le-a suferit au fost extrem de grave și i-au adus într-un final decesul.

„Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgențe, însă, din păcate, nu s-au mai putut restabili funcțiile vitale. A fost constatat decesul”, au precizat medicii din Botoșani.

Cine este criminalul
Sursa citată mai informează și că agresorul se numește Florin Cojocaru și se află acum în custodia polițiștilor. „Cercetările efectuate au stabilit că victimele se deplasaseră la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul.

În împrejurările arătate, între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, au transmis polițiștii din Botoșani.

Nu rata: Caz șocant în Iași! Turbat de gelozie, un bărbat a dat cu mașina peste soția lui

Apropiații celor atacați spun că atacul sângeros nu trebuia să aibă loc nu trebuia să aibă loc, iar tinerii au fost confundați cu niște persoane cu care agresorul avusese în trecut un conflict.