Radio Simplu

Se spune că 2 cești pe zi din această băutură te poate ajuta să ai un abdomen plat

Astăzi vom vorbi despre un produs testat și apoi apreciat de foarte multe femei. Statisticile spun că majoritatea femeilor care au încercat această băutură au pierdut în fiecare zi câte un centimetru din talie.

Dacă ai problemele cu kilogramele în plus și dacă te incomodează grăsimea de pe burtă, atunci această băutură este tot ceea de ce ai nevoie. Dar pierderea unui centimentru pe zi nu este singurul avantaj pe care poți să îl ai datorită consumului acestui preparat.

Printre altele vei avea întregul organism mai curat, fără toxine, vei scăpa și de excesul de grăsime din alte zone, nu doar de pe burtă, nu vei mai reține apă, și chiar mai mult, vei avea o vedere mai bună și creierul va funcționa la capacitate maximă.

Vei avea nevoie doar de 1 linguriță cu miere, 2 lingurițe cu oțet de mere, 1 cană cu suc proaspăt de grepfrut. După aceea, pune toate ingredientele într-un blender și amestecă-le foarte bine. Consumă acest preparat timp de 7 zile înainte de masa de prânz sau de cină.

După aceea va fi nevoie să faci o pauză de o săptămână. În cazul în care e nevoie mai poți folosi acest tratament. Dacă nu îți place grepfrutul poți să îl înlocuiești cu portocale, pentru că sucul făcut din ele va fi la fel de eficient.

Așa cum am mai spus, nu doar pierderea kilogramelor va reprezenta un plus. Această combinație de ingrediente îți va detoxifia ficatul și colonul. De asemenea îți va curăța rinichii, îți va scădea colesteroul rău din sânge. În același timp vei avea o imunitate mult mai puternică.

Vei vedea cum toată grăsimea în exces va dispărea. Celulele vor regenera mult mai repede după aceea. Chiar și unghiile vor crește mai repede, la fel și părul.
Fiecare ingredient în parte este important și are o serie de beneficii. Spre exemplu mierea conține multe enzime sănătoase și multă vitamina B, dar și antioxidanți.

De asemenea mierea are proprietăți antimicrobiene. Mierea ține organismul hidratat, curăță sângele. Grapefrutul are enzime care pot să ardă într-un timp scurt mai multe grăsimi. Acest fruct controlează și reglează nivelul de zahăr în sânge și scade nivelul de insulină.

Dacă vei consuma fructul ca atare sau strors pentru suc de dimineață, atunci peste zi vei avea un metabolism functional. Și desigur oțetul este foarte important pentru organism și funcționarea lui. Și el echilibrează nivelul de cholesterol din sânge.

Este foarte bun în prevenirea intoxicațiilor alimentare. Cei care suferă din cauza acneei pot să folosească oțetul ca să scape de această problemă. Îl mai poți folosi și dacă ești o persoană alergică. De asemenea, nu trebuie să îți lipsească oțetul din alimentație dacă obișnuieși să faci foarte multă activitate fizică.

Oțetul are capacitatea de a întări sistemul imunitar, dar este util și pentru lupta cu kilogramele în plus. Vei scăpa de constipație cu ajutorul lui și îți vei regla în general sistemul digestiv. Cei care au probleme dimineața din cauza respirației urât mirositoare pot să folosească puțin oțet.

Oțetul protejează rinichii de apariția pietrelor, dar și de infecțiile urinare.