Radio Simplu

Cele mai bune metode pentru a scăpa eficient și sănătos de grăsimea de pe corp

Dacă vrei să scapi de excesul de grăsime de pe șolduri, coapse, burtă și partea superioară a brațului, urmează sfaturile noastre!

Cum scapi de colăceii de pe abdomen

Grăsimea de pe burtă poate indica o problemă cu glandele suprarenale. Stresul pe termen lung,determină organismul să producă prea mult cortizol,care poate crește nivelul de glucoză din sânge. Acest lucru declanșează eliberarea de insulină,obligând organismul să stocheze excesul de glucoză sub forma depozitelor de grăsime din jurul stomacului.

Ce pui în farfurie

Evită produsele alimentare greu de digerat și mănâncă legume viu colorate și proaspăte. Totodată,crește aportul de alimente cu puține calorii (cereale integrale,legume,pește și carne) și evită alimentele cu indexul glicemic mare (alimente procesate,zahăr,produse lactate,bere,vin,suc din fructe și cafea).

Gătește cu ghimbir

Ghimbirul ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge la fel de eficient ca și medicamentele. Consumă la micul dejun și ouă,deoarece acestea sunt sățioase.

Fă sport

Poți să scapi de grăsimea abdominală cu exercițiile cardiovasculare. Aleargă,mergi cu bicicleta sau înoată. Dar nu exagera cu acestea,deoarece pot crește producția de cortizol.

Cum scapi de grăsimea din jurul pieptului

Excesul de grăsime din jurul sânilor se poate forma din cauza carbohidraților sau poate fi un semn că ai o tiroidă lentă. Această glanda reglementează rata la care va arde caloriile din alimente.

Ce mănânci

Eimină cerealele și carbohidrații rafinați,cum sunt orezul alb și pastele,pentru a vedea dacă se reduce grăsimea. Apoi,introdu în alimentație,pe rând,carbohidrați nerafinați,cum sunt orezul sălbatic și quinoa. Crește aportul de iod și seleniu,pentru a ajuta tiroida,consumând orez brun,usturoi,ficat și ceapă.

Fă mișcare

Practicând pilates poți scăpa de grăsimea din jurul pieptului. Acest sport contribuie și la consolidarea și definirea mușchilor spatelui.

Cum elimini grăsimea de pe brațe

Grăsimea de pe brațele superioare poate să apară din cauza toxinelor din organism și a nivelurilor reduse de testosteron,în special la femeile în vârstă. Oamenii de știință spun că până și substanța toxică denumită bisfenol-A,care se găsește în recipientele alimentare din plastic,pot determina organismul să stocheze excesul de grăsime.

Ce mănânci

O dietă bogată în calciu accelerează pierderea de grăsime. Mănâncă iaurt,brânză de vaci,tofu și lapte de soia. Consumă un mic dejun bogat în proteine de trei ori pe săptămână.

Ce sport faci

Boxul și yoga sunt sporturi care lucrează și tonifică partea superioară a brațelor.

Pentru coapse fără grăsime

Ce mănânci

Consumă multe fructe,legume,iaurt natural,și cereale integrale și evită alcoolul și băuturile cu conservanți și coloranți.

Ce sport faci

Mergi cât mai mult pe jos pentru coapse,gambe și fese fără grăsimi.