Radio Simplu

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului! Cum poate fi recunoscuta personalitatea in functie de culoarea ochilor

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si ca ei ne dau de gol mai tare decat ne-am dori. Potrivit oamenilor de stiinta, nu doar forma si structura lor spun lucruri despre noi, ci si culoarea. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare nuanta in parte, potrivit littlethings.com:

Ochi caprui inchis/negri

Daca ai ochii in aceste nuante, esti un lider innascut. Cei din jur te considera secretos si misterios, dar in acelasi timp placut.

Avand in vedere ca organismul tau coontine o cantitate mai ridicata de melanina, se crede ca esti mai priceput la sporturile care implica nimerirea unei tinte.

Ochi albastri

Ai o putere interioara iesita din comun, insa cei din jur te percep ca fiind mai slab si mai emotiv. Adevarul este cu totul altul. In plus, esti altruist, curios si foarte atent la detalii.

Ochi gri

Ochii gri sunt considerati o variatie a celor albastri, intrucat prezinta o nuanta mai deschisa a acestoa din urma.

Se spune despre cei care posed aceasta nuanta ca sunt echilibrati, iubitori si muncitori. Isi doresc sa le demosntreze celor din jur ca sunt capabili si dau dovada de abilitati iesite din comun in momente neasteptate.

Ochi verzi-caprui

Daca ochii tai prezinta o nuanta de verde spre interior si una capruie spre exterior sau invers, esti independent, increzator si spontan. Uneori, cei din jur te considera misterios si greu de citit, insa nu iti pasa de parerile lor si traiesti in asa fel incat sa fii fericit si liber.

Ochi caprui

Esti placut de cei din jur, stii cum sa te impui si cum sa le castigi respectul celor din jur. Esti loial, respectuos si tii foarte mult la cei din jur, adoptand mereu o atitudine de empatie fata de ei.

Uneori, tinzi sa fii agitat si se spune ca dormi cu cel putin doua ore mai putin decat o persoana cu ochi deschisi la culoare.

Ochi verzi

Oamenii cu ochi verzi sunt considerati de cei din jur mai misteriosi. Potrivit specialistilor, ei sunt stapani pe ei, discreti si foarte imprevizibili. Se infurie usor, adr sunt si creativi si foarte originali.