Radio Simplu

Horoscop Minerva. Conjuncția dintre Mercur și Neptun dă zodiile peste cap

Astrele indică faptul că trebuie să rămână analitice și să aibă mintea și sufletul liber. Vi se recomandă să vă relaxați și să nu exagerați cu reacțiile. Trebuie să rămâneți calmi indiferent de situația dată.

Berbec

Partea creativă iese acum în evidență. Ești gata dă te cufunzi în imaginație – arta, poezia sau teatrul. Poate preferi să fii singur, pentru a putea să te concentrezi pe activitățile creative.

Ești dornic să scapi de zgomotul citatind sau de cel din companie și să lucrezi astfel încât să poți privi înlăuntrul tău și pentru a-ți asculta ideile care îți vin.

O perspectivă pozitivă aproape întotdeauna conduce la rezultate pozitive. Fii optimist și vei vedea binele din jurul tău.

Tatăl sau bunicul îți pot solicita ajutorul în această săptămână. Întoarce-te la cercetare pentru a-ți ușura mintea și pentru a te informa mai mult.

Taur

Este posibil să ți se solicite unele analize. Unele aspecte juridice necesită o decizie finală.

Totodată este posibilă o investiție sau o achiziție de valoare. Poate că te simți limitat într-un fel, prin bariere fizice sau emoționale.

Încearcă să dizolvi limitările care te stresează. Planifică o discuție serioasă cu soțul/soția sau un partener. Cercetează temeinic și solicită opiniile celor care au experiență de viață.

Săptămâna îți va permite să îți extinzi perspectivele cu căldură și prietenie, printr-o mai bună cooperare la locul de muncă.
Gemeni

Acum te simți bogat apreciat la locul de muncă, deoarece munca ta este răsplătită cu o creștere sau o creștere a rangului.

Evitați să vă atrageți în concurență inutilă și, în schimb, să acordați atenție rutinei dvs. zilnice, ținând cont de toate cele care depind de voi și să vă uitați la exemplul dvs.

Carisma ta te face să ai centrul atenției acum. Mulțumitorii voștri bine pregătiți sunt acum pregătiți să vă înveselească într-un nou avânt. Doar asigurați-vă că verificați relația dvs. strânsă.

S-ar putea să vă găsiți acum într-o grămadă de recompense. Aveți multe lucruri pe farfurie, pentru a evita mai mult decât puteți gestiona.

Nu este momentul potrivit pentru călătorii. Rămâneți încrezători.

Rac

Încercă să rezolvi lucrurile cu cât mai multă diplomație. Privește acest lucru ca o șansă de a explora noi oportunități. Ești plin de perspective și creativitate acum și asta se vede din munca ta.

Unii admiră talentul de lucra cu oamenii și o promovare sau un bonus pot fi rezultatul acestei evaluări. Ai încredere în instinctele tale, pe măsură ce iei o decizie.

Cere ajutor spiritual care să te ghideze. Fii atent la un vârstnic din familie, în special bunicul patern sau tatăl, care ar putea avea nevoie de ajutor.

Este posibil să dobândești noi competențe sau să depui eforturi pentru îmbunătățirea competențelor existente.

Este o perioadă bună, depinde mult de atitudinea și înțelepciunea ta.

Leu

Problemele personale necesită acum și timp și atenție. Poate este necesar să cheltuiți niște bani pentru reparații sau pentru o achiziție nouă, probabil un apartament sau o mașină nouă.

Călătoria este o posibilitate acum și ar fi profundă mai ales dacă îl ai alături pe tata sau un mentor. Ia în considerare înscrierea în învățământul superior sau urmează un curs pentru a învăța ceva nou.

Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare. Perspectiva corectă și decizia corectă la momentul potrivit sunt cea mai bună avere a ta.

Fecioară

S-ar putea să ai ocazia să faci o scurtă călătorie. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a scăpa de unele îngrijorări care te bântuie, probabil legate de o pierdere recentă sau de un regres.

Fii pregătit pentru eventuale întârzieri sau complicații în călătoriile care le faci, deși ești pregătit corespunzător.

Cercetarea îți poate duce oportunități neașteptate. Discută despre toate lucruri cu partenerul de viață sau cu un prieten.

Gestionează sentimentele și emoțiile contradictorii, pentru că ele vor fi provocarea principală.

Balanță

Familia are importanță pentru tine acum. Rezolvă preocupările interne pe măsură ce apar și îți vei asigura liniștea. Poate că este timpul să faci o schimbare în viață, angajându-te, să spunem, într-o nouă relație sau un nou loc de muncă. O schimbare de peisaj poate face bine tuturor.

Dacă îți pui în gând să călătorești, fii pregătit pentru posibile întârzieri sau complicații. Petrece dar cu prudență, fii atent la bani, evită cheltuielile mari pe care nu ți le poți permite în prezent.

În schimb, întâlnește-te cu prietenii, mergi la un spectacol sau savurează o mâncare gustoasă la un restaurant select.

Scorpion

Lasă orgoliul deoparte și îți va fi mai ușor să ții la distanță dușmanii. Trebuie să faci o autoevaluare și să îți determini punctele forte și punctele slabe. Folosește aceste informații în avantajul tău.

Bucură-te de ceva frumos pentru a-ți eleva spiritul, poate o nuă coafură sau o schimbare a vestimentației.

Ești dispus să te ocupi de alte responsabilități. Resursele suplimentare sunt în interiorul tău. Așteptările tale sunt înalte și te depășești singur prin limitele tale.

Săgetător

Ai o nouă oportunitate înaintea ta așa că nu trebuie decât să profiți. Unele reflecții spirituale sau analiza temerilor interioare și a viselor te vor conduce în direcția corectă.

Găsește un echilibru între timpul contemplativ și activitățile sociale cu prietenii și cu cei dragi. Bătrânii îți pot oferi sfaturi când te aștepți mai puțin.

Ideea de familie și cei dragi contează cel mai mult pentru tine acum. Educația, cariera, chiar și realizările trec pe locul doi când este vorba despre familia. Toate deciziile vor fi luate în considerare în ceea ce privește influența asupra vieții domestice.

Capricorn

Acesta este momentul ideal pentru a crea rețele. Ești pe același drum cu ceilalți și farmecul tău atrage noi contacte.

Păstrează liniștea acasă supraveghind cheltuielile pentru reparații sau cumpărăurile necesare. Relația de familie se poate consolida pe măsură ce ajuți o rudă să depășească un moment de criză. Fii vocea rațiunii pentru păstrarea liniltii în cadrul social, cu precădere la muncă.

Nu este momentul pentru a te concentra pe o singură sarcină sau un singur proiect. Încearcă să înveți și să te înțelegi cu cei din jur. Beneficiază de pe urma mediului în care te afli. Este posibil să te simți deranjat sau plictisit de rutină. Formarea de conexiuni noi sau călătoriile scurte îți vor alimenta curiozitatea.

Vărsător

Te așteaptă noi șanse și oportunități pe măsură ce ești testat la locul de muncă și treci toate evaluările care se impun. În sfârșit, vede și cine trebuie talentul managerial și abilitățile tale de comunicare.

Acesta este un moment favorabil pentru o mulțime de câștiguri materiale. Munca este cea care îți aduce câștiguri. Retururile anticipate din proiectele bine planificate și executate pot să apară mai repede decât te așteptai.

Tu însă ești mulțumit. Bucură-te, dar nu lăsa vanitatea și orgoliul să iasă la iveală. Ferește-te de conflicte atât acasă, cât și la locul de muncă. Rămâi calm, mai ales dacă apar tensiuni cu cei dragi.

Fii diplomat și lucrurile se vor rezolva. S-ar putea să alergari ceva pentru o creștere sau promovare. Fii selectiv în bătăliile tale. Uneori liniștea interioară este mai bună decât ideea de a fi corect.

Pești

Dă voce unei probleme pe care o ai în minte, poate fi și o chestiune de familie. Mama sau bunica trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie ajutorul tău. Pentru tine este un moment bun pentru călătorii.

Planifică-ți o călătorie care îți poate permite o viziune proaspătă asupra vieții și te poate conecta la noi perspective spirituale. Fii selectiv cu privire la alimentație și hrană pentru a evita boala. Investește în propria educație, descoperă-ți un talent sau învață ceva nou. O astfel de decizie te va ajuta pe parcursul carierei alese.

Comunicarea și corespondența directă funcționează cel mai bine acum. Accentuează care sunt cerințele și dorințele și fă-ți timp să le îndeplinești. Fii deschis pentru tine și la noi experiențe, pregătit să-ți schimbi gândirea după cum este necesar.