Radio Simplu

MODA ÎN 2019: TENDINȚE ÎN FASHION CARE VOR FACE SENZAȚIE

MODA ANULUI 2019: TENDINȚE CARE VOR DOMINA SEZONUL URMĂTOR
Moda din 2019 este mai flatantă decât cea pe care am adulat-o în ultimii ani. Liniile devin mai feminine, influențele sport își mai pierd din putere, iar culorile își recapătă strălucirea. Ne dorim o viață mai frumoasă și traducem aceste năzuințe prin haine vibrante, ce caută să readucă eleganța, delicatețea în viața noastră. Se poartă în continuare elementele caracteristice ale anilor 90, dar renunțăm încet, încet, la cele mai lipsite de pretenții și aducem în scenă itemuri noi, ce au stat până acum în umbră.

Principalul trend al momentului este evidențierea siluetei! După câțiva ani buni în care oversized-ul a fost cel mai simpatic trend, ne reamintim de puterea de seducție a unei talii marcate. Acest element este vizibil mai ales în ceea ce privește costumele, sacourile, fustele și rochiile: majoritatea îți marchează cu dedicație mijlocul, așa că e musai să frecventezi chiar mai des sala decât până acum.

Pentru a cinsti acest trend, ai nevoie ca de aer de geci și paltoane cu talia marcată. Pe dasha.ro am descoperit un model cambrat de excepție, un superb pardesiu cu imprimeu geometric: e un element de bază al modei din 2019.

Se reîntoarce și un trend care a dominat acum câțiva ani, dar cu vibrații diferite. Este vorba despre matching, respectiv purtarea de itemuri vestimentare perfect asortate. Renunțăm însă la seturile de bluză și fuste a la Taylor Swift și optăm acum pentru ansambluri a la anii 90.

În ceea ce privește piesele vestimentare cu care vei face furori în anul care vine, salopeta ia locul blugilor! Bineînțeles, nu vrem să afirmăm că nu se va mai purta denimul, deoarece acest element nu poate să iasă vreodată din tendințe, dar parcă steaua sa nu mai strălucește atât de puternic. În schimb, salopetele se află pe buzele tuturor. Sunt două modele care fac furori, iar ambele au un element în comun: evidențierea taliei despre care îți vorbeam mai sus.

Rochia lenjerie este o altă piesă care a fost parcă născută pentru moda lui 2019. Itemul a făcut la rândul său furori acum câțiva ani, numărându-se printre primele articole care au marcat revirimentul anilor 90. A fost însă abandonat pe măsură ce ne îndrăgosteam de hainele mai lejere ale decadei nouăzeci și de curentul sport! Revenirea rochiei lenjerie în galeria tendințelor ne certifică însă, dacă mai este nevoie, că suntem gata să ne întoarcem la latura mai glam a anilor 90. O altă schimbare? Purtăm acum the lingerie dress cu pantofi cu toc sau cu accesorii glam, nu cu bocanci și adidași.

Nu în ultimul rând, moda din 2019 propune asocierea florilor de tot felul. Atenție, nu mai este vorba despre o singură piesă, ci de mixarea a mai multe articole flower power. E una dintre influențele noului sezon care le va face extrem de fericite pe fetele creative!