Radio Simplu

Femeile care salvează bărbaţii de la nefericire

Fiecare femeie deţine propriile calităţi cu ajutorul cărora se poate distinge de celelalte. Acestea o fac să fie plăcută de cei din jur şi să se remarce de fiecare dată. Orice bărbat are nevoie de o prezenţă feminină în viaţa lui, care să îl motiveze şi care să îi fie alături întotdeauna.

Astrele scot la iveală 3 zodii de femei care s-au născut pentru a alunga nefericirea bărbaţilor! Ele au curajul în sânge şi sunt capabile să se lupte cu orice obstacol pentru a reuşi. Cine nu şi-ar dori o asemenea femeie lângă el? Află care sunt aceste super-native!

Berbec

Femeia Berbec se simte cel mai bine atunci când este în mijlocul acţiunii şi când simte că luptă din toate puterile pentru ceea ce vrea. Bărbatul care este alături de nativa zodiei Berbec nu ar trebui să îşi facă griji în privinţa relaţiei, pentru că ea se dăruieşte cu totul şi pune mare preţ pe dragostea pe care o simte.

Femeia Berbec este extrem de devotată şi va demonstra acest lucru cu fiecare zi ce trece. Dovezile ei de iubire sunt uşor de observat şi nu va permite nimănui să pericliteze fericirea partenerului.

Fecioară

Despre femeia Fecioară se spune că este cea mai puternică din întreg zodiacul şi că are capacitatea de a sta lângă bărbatul pe care îl iubeşte şi la bine şi la rău. Dacă ar fi să există o Femeie Fantastică printre zodii, femeia Fecioară s-ar regăsi perfect.

Nativa zodiei Fecioară poate să alunge orice tristeţe sau suferinţă doar cu o singură vorbă, aşa că bărbatul de lângă ea ar trebui să ştie cât este de norocos. Mintea ascuţită şi firea organizată o ajută să realizeze exact ceea ce are de făcut şi unde trebuie să ajungă. Tacticile unei Fecioare nu dau niciodată greş, mai ales dacă prioritatea ei este reprezentată de pace, armonie şi fericire.

Săgetător

Recunoști o femeie luptătoare prin simpla prezență. E exact ceea ce se întâmplă în cazul nativei din Săgetător. Deşi este greu de crezut că ar putea exista o asemenea femeie, astrele o scot la iveală pe ea. Bărbatul care o are alături pe nativa Săgetător nu va cunoaşte suferinţa.

Femeia Săgetător nu se lasă călcată în picioare şi îşi apără cu înflăcărare principiile. Siguranţa sa se poate observa cu ochiul liber. Este acolo unde trebuie şi are la îndemână de fiecare dată soluţiile potrivite. Deşi pare o eroină desprinsă din filmele de acţiune, această nativă este cât se poate de reală, cu un spirit aventurier şi o inimă de aur.