Radio Simplu

Care sunt cele 2 zodii care se căsătoresc în 2019 ?

Majoritatea femeilor visează la ziua nunții și își plănuiesc în minte tot felul de momente romantice, modelul decorațiunilor sau lista invitaților.

Tu de când visezi această zi plină de momente magice și unice? Anul 2019 va îndeplini această dorință pentru 2 native ale zodiacului. Grandiosul eveniment le va face să tremure de emoții și să plângă de fericire.

Află dacă te numeri printre femeile care își vor vedea visul împlinit în anul care urmează:

Leu

Relația în care te afli a fost cam dificilă în ultima vreme, dar ați trecut cu brio peste toate obstacolele și acum a venit momentul să sărbătoriți. Anul viitor vei sta în fața altarului, la braț cu bărbatul vieții tale. Veți avea o nuntă de vis, unde toți invitații se vor distra de minune și vor rămâne cu multe amintiri frumoase.

Vărsător

Fire extrem de libertină și aventuroasă, femeia Vărsător nu suportă responsabilitățile, fapt pentru care toată viața a fugit de angajamente. Cu toate acestea, se pare că sufletul pereche a apărut în viața ei și i-a schimbat complet modul de a vedea lumea. Astfel, anul 2019 se anunță a fi plin de evenimente importante și unice în viața femeilor Vărsător: vor fi cerute în căsătorie și vor face nunta la scurt timp. Fericirea se va vedea necontenit pe chipul lor și toată viața se vor dedica unui singur bărbat, deoarece țin foarte mult la fidelitate.