Radio Simplu

O pereche de zodii greu de despărțit. La munca si afaceri se vor completa reciproc. Care este aceasta?

Multe combinatii nu sunt perfecte dar foarte putine lucruri sunt fara defecte. Această pereche de semne zodiacale se va despărți foarte greu iar relatia dintre Capricorn si Varsator chiar este aproape perfecta. Amandoua semne zodiacale sunt guvernate de Saturn si urmeaza una dupa alta, in horoscopul european. S-ar putea sa fie intreruperi in relatie, dar exista sanse foarte mari sa va reuniti dupa o despartire, aceste zodii fiind tot tompul alaturi una de cealalta.

Capricornul influenteaza domeniile cu privire la potentialul venitului si posesiunilor. Saturn face eforturi de pentru ascensiune. Alaturi de Varsator sunteti mult mai constient de bani si cum sa ii obtineti. Combinatie este una care uita trecutul si construieste viitorul. Capricornul apreciaza drama Varsatorului. Eclipseaza tendinta dumneavoastra de a fi ultraserios. Deveniti ingrijorat de viitor decat sa va bateti cu capul cu ce ar fi putut sa fie.
De asemenea, Varsatorul reprezinta o sansa sa va sporiti siguranta financiara si va da un sens la directiei. Faceti o echipa buna cand vine vorba de proiecte noi. Profitul este obtinut prin crearea de produse unice. Marea intrebare este cine va fi seful. Este o problema care trebuie sa fie rezolvata intr-o maniera satisfacatoare cel putin veti iesi mai multi bani in banca pentru dumneavoastra.