Radio Simplu

Socrul Oanei Zăvoranu rupe tăcerea și i-a uimit pe toți cu așa declarații despre nora lui. Sigur nu îți imaginai că poate să spună așa ceva!

Oana Zăvoranu are un socru care este foarte laudativ la adresa ei, dar care nu prea apare în lumina reflectoarelor.

În toamna anului trecut, Oana Zăvoranu se cununa religios cu Alex Ashraf, cel de-al doilea soț al ei. Mirii au fost cununați atunci de omul de afaceri Silviu Prigoană și de partenera de viață a acestuia, Mihaela.
Socrul Oanei Zăvoranu, Ishaq Abu-Amoud, este foarte puțin cunoscut. Puțină lume știe cum arată acesta și ce părere are despre cea care i-a devenit noră. Tatăl lui Alex Ashraf nu a putut fi prezent la cununia civilă a fiului său, din vara lui 2016, dar atunci Oana Zăvoranu îi transmitea un mesaj plin de iubire.

„Socrul meu iubitor, şarmant şi răpitor, Ishaq Abu-Amoud. Nu a reuşit să fie ieri cu noi (n.r cununie civilă) din motive strict legate de serviciu, dar pe care noi l-am simţit prezent, în spirit şi gândire, cu care am şi vorbit la telefon, când eram acolo şi căruia i-am simţtit imensa fericire în glas. Abia aştept să ne gătească cum numai un palestinian adevărat, tată iubitor şi soţ exemplar ştie să o facă. Vă pup şi vă iubesc tare mult, tată socru, cel mai cool şi frumos. Vă pupă nora de infinit de ori”, spunea Oana Zăvoranu, a cărei soacră a murit anul trecut.

Despre nora sa, Ishaq Abu-Amoud are numai cuvinte de laudă.

„Dumnezeu nu mi-a dat o fată, dar mi-a dat o noră, pe Oana, ca o fată… Da, el a venit cu ea la mine. Mi-a prezentat-o ca nevasta lui. Erau împreună, dar nu a zis că e iubita lui, ci soţia”, a afirmat tatăl lui Alex Ashraf despre Oana Zăvoranu.