Radio Simplu

Survivor România 2021 Live Video. Cine a fost nominalizat pentru eliminare

Survivor România vine cu momente tensionate în noua ediție, din data de 28 mai 2021. Concurenții sunt luați prin surprindere de un Consiliu de Urgență ce duce la eliminarea unui participant care este de la început în concurs.

Andreea Lodbă, nominalizată pentru eliminare
Andreea Lodbă este concurenta propusă pentru eliminare la primul Consiliu al săptămânii. Tânăra actriță nu este deranjată de acest lucru și știe că nu a avut timp să demonstreze foarte mult lucruri pe traseu, din moment ce a venit recent în competiție.

„Mă așteptam, e normal să fie așa. Sunt cea mai nouă în echipă. Sunt cea care a reușit să demonstreze cel mai puțin pe traseu. De aceea nu o să-i condamn.

Dacă va fi să plec, știu cu siguranță că mă întorc acasă. Dacă vom câștiga jocul de mâine, Războinicii se vor nominaliza între ei și am șanse să rămân.

Dacă rămân, voi încerca să mă bucur cât de mult pot de această competiție”, a declarat Faimoasa.

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul în cadrul Consiliului de nominalizare.

Faimosul va fi în camp a doua zi pentru a-și lua rămas-bun de la colegii lui, după care va fi acasă, alături de viitoarea lui soție.

„Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles (…) Decizia noastră în ceea ce-l privește pe Culiță este aceea de a-l descalifica.

Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine, Culiță va fi în camp, pentru a-și lua rămas-bun de la Faimoși și Războinici”, a spus Dan Pavel.

Războinicii au câștigat prima imunitate!

Războinicii au câștigat primul joc pentru imunitate al săptămânii cu scorul 10 – 6. Cei din echipa albastră vor avea un Consiliu liniștit și se vor bucura de cantitatea completă de provizii, în timp ce Faimoșii vor primi doar jumătate.

Albert a fost cel care a adus punctul decisiv pentru echipa lui și l-a învins pe Cosmin de la Faimoși. Cei din echipa roșie vor face nominalizări în această seară.