Radio Simplu

Prima imagine cu fetița lui Karmen. Cum arată camera micuței Sofia Maria Rossa: ”Viața mea a căpătat sens”

În urmă cu o săptămână Karmen aducea pe lume primul ei copil și nicio secundă nu știa cum va fi în rolul de mămică. Artista a postat prima imagine cu fetița ei și arătat cum a fost amenajată camera micuței Sofia Maria Rosa.
Mult așteptata fotografie cu fiica lui Karmen a fost făcută publică chiar de artistă. Proaspăta mămică își protejează bebelușul și nu i-a arătat chipul încă. Karmen a postat o imagine cu ea în timp ce își ține fiica în brațe. Camera micuței Sofia Maria Rossa a fost umplută cu baloane și este albă. Într-un colț al Kamerei, în ramă, este fotografia cu ecografia micuței, dar și o poză cu soțul vedetei, Bogdan Căplescu.

‘Sofia Maria Rossa. Zilele mele au mai mult soare, viata mea a capatat sens. Scriu asta cu dureri in fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei imi da putere si as trece prin foc cu ochii inchisi din nou sa pot retrai prima intalnire cu ea. Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi!’, a scris proaspăta mămică pe una dintre rețelele de socializare

Karmen a mărturisit că simte dureri după operația de cezariană, însă se reface ușor. Cântăreața și-a luat în serios rolul de mămică și vorbește cu mari emoții despre primul ei copil.

Karmen, primele declarații după ce a născut
„Am născut prin cezariană, o fetiță de 2,8 kilograme.
Încercăm să ne acomodăm cu alăptatul și nu prea se satură de la mine. Nașterea în sine… eu am fost foarte pozitivă, am intrat în sala de operație râzând, m-au pus să le cânt pe masa de operație, dar ulterior au început durerile. O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!’, a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni’.
Karmen a dezvăluit și numele complet al bebelușului, iar fiica ei se numește Sofia Rosa Maria.

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi.

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam, dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil… par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a început să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei’, a mai spus Karmen, la „Răi da Buni’.

Karmen trăiește acum momente unice în viața ei și este foarte fericită. Sâmbătă, 3 august, proaspăta mămică a fost externată, iar alături de vedetă a fost soțul ei, dar și mama sa.