Radio Simplu

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Viorel de la Blăgești? Toți l-au felicitat!

Viorel îi calcă pe urme Vulpiței! Dacă soția sa a lansat în ultimele luni mai multe piese muzicale, Viorel nu putea rămâne în urmă. Bărbatul a scos și el o piesă alături de o solistă de muzică populară. Piesa nu s-a bucurat, însă de succesul așteptat.

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Viorel de la Blăgești?

Soțul Vulpiței și-a luat revanșa! După ce soția sa a scos încă o piesă alături de Rafaelo, Viorel a lansat și el o melodie de muzică populară. Îmbrăcat în costum popular tradițional, bărbatul de la Blăgești și-a prezentat noua melodie în direct din platoul emisiunii „Acces Direct”. Iar cei care au ratat ediția, au putut vedea momentul artistic chiar la el pe Instagram, acolo unde Viorel este foarte activ.

 

View this post on Instagram

 

@radurotaru_ Vă place melodia mea? #accesdirect

A post shared by Viorel Stegaru (@stegaruvioreloficial) on

Citeste si

Nu e Vulpița, nu are succes! Viorel a lansat o nouă piesă, care din păcate nu l-a trimis în topuri!

Viorel a lansat în urmă cu doar câteva zile o nouă piesă, însă din păcate aceasta nu l-a trimis în topuri așa cum se întâmpla de obicei!

În urmă cu doar câteva zile, Viorel, soțul Vulpiței, a lansat o nouă piesă în colaborare cu Liliana Moise, însă din păcate aceasta nu l-a trimis în topuri așa cum au făcut-o restul.

Viorel nu are succes fără Vulpița. Noua piesă nu l-a mai trimis în topuri

Viorel, soțul Vulpiței, a lansat în urmă cu doar câteva zile o nouă piesă, ”Asta-i sârba din Blegești” în colaborare cu artista de muzică populară Liliana Moise. Dacă cei doi se așteptau ca piesa lor să fie un real succes pe internet, așa cum s-au întâmplat cu celelalte, iată că pentru Viorel succesul nu este atât de aproape singur, față de cum ar fi fost alături de soția sa.