Radio Simplu

CÂȚI BANI A COSTAT, DE FAPT, ROCHIA DE NAȘĂ A CRISTINEI ȘIȘCANU. A FĂCUT FURORI LA NUNTA GABRIELEI CRISTEA

Rochia de nașă aleasă de Cristina Șișcanu a făcut senzație la nunta Gabrielei Cristea, iar foarte mulți dintre cei care au fost prezenți la eveniment sau au văzut fotografiile postate s-au întrebat dacă o astfel de vestimentație a obligat-o pe Cristina să introducă, adânc, mâna în portofel.

Spre surprinza tuturor, rochia respectivă a avut un preț neașteptat. A fost comandată pe un site și nu costă decât… 83 de dolari. În centrul atenției s-a aflat și pălăria Cristinei Șișcanu, tenta ”aristocratică” fiind indiscutabilă.


Gabriela Cristea, criticată pentru modelul de rochie de mireasă
Fanii Gabrielei Cristea s-au grăbit să o felicite pentru rochia de mireasă aleasă, încă au fost și unele comentarii negative. E drept, nu poți mulțumi niciodată pe toată lumea, important fiind că Gabriela s-a simțit excelent alături de Tavi Clonda, de nași – Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu – și de toți invitații prezenți la eveniment.

“Casă de piatră și multă sănătate, dar sunt complet dezamăgită. Credeam că are gusturi mai rafinate și pretenții la ținută… Mă așteptam la o rochiță mai adecvată pentru această ocazie, miresuța mai elegantă, nu așa despuiată… nu o caracterizează, dar… ea știe….”, “Viață plină de iubire! Felicitări! Casă de piatră!?”, “Gabriela, ești foarte frumoasă, la fel și Tavi! Dar să știi că nu te avantajează rochia. Mă refer la decolteu. Imaginația mea era o rochiță care îți acoperă umerii, decolteu mai mic sau sânii mai ridicați. Ca o mamă de doi copilași să arăți. Rochia e superbă, îmi place, dar decolteul, NUU!! La toate emisiunile tale, indiferent de timp și anotimp, cum te îmbrăcai îmi plăcea mult. Dar acum, muci în fasole ai dat. Îmi pare rău”, “Sa aveți o viață binecuvântată și să zâmbiți mereu. Casă de piatra și multe realizări împreună”, “Foarte urâtă rochia la bust, mireasa Cristea, oribil”, “Casă de piatră! Felicitări!???”, “(…). Pe bune, frate? În halul ăla cu sânii pe afară? Chiar nu ai pic de bun simț? Mai intri și în biserică… Rușine”, “Felicitări! Sănătate și dragoste împlinită ❤️”, “Așa rochie luai o bustieră și tot stătea mai bine”, au fost câteva dintre comentariișe postate de internauți.