Radio Simplu

Cântăreața Amna vorbește despre divorțul ei în noua sa melodia. A dezvăluit motivul care i-a despărțit după 12 ani de iubire

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat că divorțează, Amna a lansat o melodie, intitulată „Nu te mai recunosc’, în care vorbește despre problemele ei din mariajul eșuat. Artista dă de înțeles că a suferit cumplit, dar nu a lăsat pe nimeni să-i vadă durerea din suflet. Mai mult,dezvăluie și motivul pentru care au divorțat.
„Este o piesă pe care am scris-o acum un an, într-o perioada a vieții mele în care sunt sigură că multe dintre femei se regăsesc. Așadar, este despre mine, dar totodata este si despre tine, actuala sau viitoare mămică! Este despre noi, femeile! Sunt foarte bine acum, timpul le rezolvă pe toate. Am lansat piesa ca un semnal pentru conștientizarea importanței comunicării în relația de cuplu, inclusiv atunci când apare un copil’, a scris Amna.

Frumoasa artistă lasă de înțeles în melodia sa, că problemele dintre ea și soțul ei au început după ce au devenit părinți, pentru că soțul ei s-a simțit pe locul doi.

„Cum să îmi reproșezi că noaptea dorm cu el în pat, că ești pe locul doi și că nu te mai fac să te simți bărbat. Cum să te porți așa de când am devenit părinți, când n-am vrut altceva decăt să fim uniți’, spune Amna în melodie.
Amna părea să aibă o căsnicie fericită alături de soțul ei, Cristi Mușat, pe care l-a făcut tătic de băiat în 2014. Însă, după 12 ani de relație și 8 ani de căsătorie cei doi au decis să-și spună „Adio’. Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe contul ei de facebook.

„Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoana asumată, așa că vă confirm faptul că am divortat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa.De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru înțelegere!Ma voi concentra pe muzica , asadar stay tuned!’, a scris Amna, la sfârșitul lunii iulie.

Amna și soțul ei, de origine aromână, au luptat pentru iubirea lor încă de la început. Deși la început, familia lui Cristi nu a acceptat-o pentru că nu avea și ea origine aromână, în cele din urmă a trecut testul și a fost primită în familie.

Mai mult, Amna chiar îi reproșează soțului ei în noua melodie că s-au luptat atât să fie împreună, iar el a renunțat fără nicio problemă la familia lor.
„Nu te mai recunosc. Azi doare tot ce a fost. M-apasă rău tăcerea ta. Îți ferești privirea de a mea. Azi nu te mai recunosc. Cât m-ai iubit de mult și ai vrut să fii cu mine. La bine și la rău ne-am jurat să fim, știi bine. Și uite unde ajungi când ai orgoliu mai presus de orice, se rupe ceva și nu mai poți lipi bucăți de suflete’, mai spune artista în noua sa melodie.

Amna a confirmat că a divorțat de tatăl copilului ei, Cristi Mușat, pe 23 iulie. Ei și-au spus „Adio’ după 12 ani de relație și 8 ani de căsătorie. Însă, se pare că cei doi s-au despărțit de anul trecut, dar totul a fost ținut secret.