Radio Simplu

Cum arată acum actorul din „Singur acasă”. În 2013, era dependent de droguri și cheltuia câte 6.000 de dolari pe lună pentru heroină

În vremea sărbătorilor de iarnă, toată lumea își amintește de celebra serie de filme „Singur acasă”. Macauley Culkin, actorul devenit celebru grație acelui rol, a trecut prin momente dificile.

Prin 2013, el era dependent de droguri și existau zvonuri că investea și câte 6.000 de dolari lunar pentru heroină. În vârstă de 38 de ani, Macauley Culkin a negat că ar fi cheltuit așa sume pentru droguri.

„Sigur, se întâmplă lucruri stupide. Dar, nu, nu cheltuiam 6.000 de dolari pentru heroină în fiecare lună. M-a deranjat că tabloidele au împachetat totul într-o falsă şi stranie îngrijorare”, a spus actorul american. Culkin, care pare schimbat radical, a lăsat impresia că îi merge mai bine ca niciodată. Acesta a recunoscut în interviul acordat lui Jimmy Fallon că este recunoscut mai des în perioada sărbătorilor de iarnă, când seria „Singur Acasă” rulează pe majoritatea televiziunilor din SUA. Actorul se mai folosește de replici din acele filme, pe care nu le-a uitat, pentru a-și impresiona iubitele.