Radio Simplu

CABRAL, PRIMA REACŢIE, DUPĂ CE A VĂZUT CINE L-A ÎNLOCUIT LA PRO TV: „MI-A CAM DAT CU PALME TRANSPIRATE”

Cabral și-a anunțat retragerea din televiziune, în urmă cu două săptămâni, când a decis să ia o pauză de la tot și să petreacă mai mult timp cu familia lui. De atunci, multă lume este în continuare șocată de această hotărâre. Acum, Cabral a oferit o primă reacție, după ce a văzut cine i-a luat locul la Pro TV.
Cabral Ibacka a uimit pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o de curând, și anume, de a se retrage din lumina reflectoarelor și din viața publică. Celebrul prezentator și-a anunțat decizia prin intermediul paginii de Facebook, și tot pe Facebook, Cabral a ales să spună câteva cuvinte despre noul format „Batem palma?”.
Ce a spus Cabral despre cum a arătat prima ediție „Batem palma?”
În locul emisiunii «Ce spun românii» pe care a prezentat-o timp de șapte ani, se difuzează „Batem palma?”, prezentată de Cosmin Seleși. Aseară, 12 decembrie, Cabral a urmărit cu sufletul la gură prima ediție și a ales să spună câteva cuvinte.

„Azi a fost prima zi fără «Ce spun romanii» pe sticlă.
A intrat în loc «Batem palma?», un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional.
Am citit până acum, un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre CSR.
Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.
Șapte ani, da.
Peste 1600 de episoade difuzate.
Multă muncă.
Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate”, a declarat Cabral, pe pagina personală de Facebook.

Cabral: „Mi s-a creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect”
Soțul Andreei Ibacka a mai spus că are emoții pentru acest proiect nou și că pentru el contează ca oamenii să îndrăgească la fel de mult acest format, pentru că are încredere în Cosmin Seleși și în toată echipa lui.
„Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos.
În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect.
Și regret că a fost așa primul val de comentarii.
Și sper ca pe parcursul aceste săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face.
Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.
Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că «Ce spun românii» a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia.
Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect.
Sper să vă uitați la «Batem palma?» și să vă placă.
Noi… o să ne mai vedem.
Pe-aci pe Facebook, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet”, a mai completat el.