Radio Simplu

S-a aflat cati bani a incasat Andreea Antonescu pentru a poza goala in Playboy

Andreea Antonescu se afla printre artistele care la varsta de 18 ani au pozat in Playboy. Putini sunt insa, cei care stiu ca ea a fost si cea mai bine platita vedeta pentru pictorialul nud.

Andreea Antonescu avea 18 ani era o adolescenta de 1,57 m si 42 de kilograme. La 20 de ani de cand a pozat in Playboy, artista face dezvaluiri mai putini stiute de fanii ei. „M-am simtit magulita si ma simt in continuare”, a spus Andreea cand i s-a reamintit de acele momente si despre faptul ca si acum Dan Capatos mai povesteste despre asta in emisiuni.

„Pai stii de ce vorbeste Capatos, nu? Pentru ca el a fost cel care m-a determinat. Imi amintesc ca aceea era perioada in care eu am plecat de acasa, imi amintesc ca se pusese in discutie un contract cu tata, pentru ca eu eram minora (discutiile s-au purtat inca din momentul in care eu eram minora). Suma era una mult mai mica, dar nu se punea sa arat in shooting decat… ochii. Dupa cum si-a dorit toata lumea, sa-mi vada ochii toata viata (rade). Glumesc! Doar partea de sus a corpului meu”, a spus Andreea Pentru revista VIVA!

„M-am speriat foarte tare, nu eram pregatita pentru asa ceva si oricum a urmat acel eveniment cu plecarea mea de acasa si tot tam-tam-ul care a fost. Cert este ca, dupa, eram prieteni foarte buni cu Capatos atat eu, cat si fostul meu prieten, ne vizitam foarte des, el si Monica ne vizitau foarte des… Capatos abia se mutase din presa de investigatii la Playboy si stiu ca venea seara de seara la noi cu Monica si-mi spunea ca ar trebui sa discutam despre Playboy, ar trebui sa discutam despre Playboy…

Pe de alta parte, Dan Silviu Boierescu ma suna periodic si eu tot ii spuneam ca nu vreau sa pozez, ca nu sunt pregatita. Nu pot, sunt o persoana pudica, nu vreau sa ma dezbrac, sa ma vada toata tara…”

La insistentele lui Capatos de a stabili o suma, Andreea Antonescu a plusat, convinsa ca va fi refuzata: „Stiam clar ca cea mai mare suma era undeva la 10.000 de dolari. Zic, ma, ca sa fiu convinsa ca nu voi poza vreodata, le cer de trei ori pretul”. Si l-a primit! 30.000 de dolari pentru a poza in Playboy, potrivit VIVA!