Radio Simplu

Victor Slav speră să iasă cât mai repede din șomaj. Se vrea din nou pe micul ecran

În ultimii doi ani, de când a revenit pe micul ecran în calitate de prezentator TV, Victor Slav a fost gazda a trei emisiuni la Kanal D. Rămas de mai bine de o lună fără nici un proiect, Slav încearcă să iasă cât mai repede din șomaj.

Chiar dacă este în continuare sub tutela trustului Kanal D, Victor Slav nu primește nici un salariu în perioada în care nu apare pe micul ecran. Surse din preajma prezentatorului TV ne-au declarat că acest lucru îl deranjează pe Victor, mai ales că nu are nici o altă sursă de venit și destul de multe cheltuieli.

Până în momentul de față, fiind pe placul oficialilor turci, Victor nu a dus lipsă de proiecte: de la “Wowbiz” a plecat la “Vulturii de noapte”, ca mai apoi să prezinte emisiunea “Îmi place dansul”. Din noiembrie însă, nu au mai apărut oportunități, ci doar promisiunea că va primi un nou format dacă rămâne în Kanal D.

Și-ar dori să ajungă în Republica Dominicană

Victor nu și-a întins antenele la televiziunile concurente în căutare de noi provocări, preferând să aștepte perioada de casting pentru proiectele pe care Kanal D le va derula anul următor. Slav își pune baza în show-ul “Survivor”, care se va filma în Republica Dominicană, unde speră să ajungă în calitate de moderator, nu de concurent. De ceva vreme, acesta face presiuni pe lângă producători pentru a se asigura că este în cărți.