Radio Simplu

NU MAI ARE NIMIC DIN INFATISAREA DE ATUNCI! O RECUNOSTI? E UNA DINTRE VEDETELE CU CEI MAI MARI SANI DIN ROMANIA

Inocenta varstei de nici 18 ani a facut-o nostagica pe Ozana Barabancea. Din punct de vedere fizic, artista s-a schimbat foarte mult, dar, ca si atunci, bruneta e o femeie plina de viata.

Ozana Barabancea a publicat pe pagina ei de Facebook doua fotografii de colectie, de pe vremea cand nu avea nici 18 ani. Era slaba, cu sanii mici, iar parul natural i se revarsa in bucle pe umeri.

Intre timp, soprana a luat cateva kilograme in greutate si a ajuns sa fie una dintre artistele cele mai voluptoase din tara noastra. Ozana va implini anul acesta 45 de ani, dar varsta este doar un numar neimportant pentru artista care reuseste sa aduca mereu zambetele pe chipurile celor din jur.

„Cam asa aratam eu cand m-am angajat in Opera Nationala Bucuresti…inca nu aveam 18 ani!!!! Dar ma regasesc in energia acestei imagini….din prospetimea ei!:)„, a scris ea pe reteaua de socializare.

Ozana Barabancea (n. 4 octombrie 1969, București[1]) este o profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune Splash! Vedete la Apă⁠(en)[2] și Te cunosc de undeva!, difuzate pe Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Deși inițial a fost cântăreață de operă, este cunoscută și pentru show-urile de jazz susținute. A făcut parte din distribuția musicalului Chicago, precum și a filmului Supraviețuitorul (în regia lui Sergiu Nicolaescu)[3] și a jucat în diverse seriale.[4]