Radio Simplu

Asistentă medicală din Cluj, ucisă cu sânge rece de iubit! Tânăra se întorcea de la părinții ei în momentul agresiunii

Tânăra, asistentă medicală, a fost găsită fără suflare ăpe o alee din fața blocului. Se pare că, iubitul ei o amenința de cel puțin o lună, dar femeia nu a depus nicio plângere. Bărbatul și-a omorât cu sângere rece iubita și a fugit imediat după crimă, fiind prins nouă ore mai târziu, în Suceava, în casa părinţilor.

Tânăra, găsită moartă în fața blocului
Asistenta medical în vârstă de 30 de ani, nu a apucat să intre în scară când a fost atacată de iubitul ei. Agresorul a înjunghiat-o de mai multe ori, iar apoi a fugit. Un vecin i-a auzit ţipetele în miezul nopţii şi a sunat la 112. Din nefericire, era prea târziu.

”Am intors-o pe spate ca sa vad daca respira sau ceva, nu mai respira. Dupa care a ajuns si politia in scurta vreme”, a spus vecinul, care a găsit-o pe tânără.

”S-au aplicat manevre de resuscitare pentru aproximativ 30 de minute. Avea multiple plagi si mai avea un traumatism cranio-cerebral în zona stângă.”, a precizat Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj.Acelaşi vecin, care a găsit-o decedată pe femeie, îl văzuse pe criminal cu câteva ore înainte de tragedie, dând târcoale blocului. Tânăra era asistentă la un spital Cluj-Napoca şi se întorcea din Suceava, de la părinţi, când a fost ucisă. Imaginile infiorătoare au fost surprinse pe camerele de filmare.

”Ceea ce pe camera s-a reusit sa se vada: domnisoara coboara dintr-un taxi si vine spre intrarea de bloc cu bagajul in mana. Si, la un moment dat, dispare si un tip care fuge incolo si o ia pe strada la dreapta.”, a spus administratorul blocului.

Criminalul şi-ar fi ucis iubita din gelozie. Femeia ar fi vrut să se despartă de el şi aşa a început să pună la cale planul de răzbunare. În ultima perioadă, individul o teroriza cu mesaje de ameninţare, au transmis anchetatorii. Acesta a fost reținut și acuzat pentru omor.