Radio Simplu

Bătrânelul îşi plimba câinele în Parcul Copou din Iaşi când a văzut-o, pe o bancă, pe Ana Maria. A prins drag de ea fata de 17 ani şi i-a propus să meargă cu el acasă. Puştoaica a acceptat, iar peste câteva ore omul a alertat disperat poliţia

Bătrânulul de 83 de an se afla în Parcul Copou din Iaşi când a văzut-o, pe o bancă, pe Ana Maria. A prins drag de ea şi i-a propus să meargă cu el acasă. Tânăra a fost de acord, însă nu a cedat avansurilor acestuia. În schimb, l-a lăsat pe octogenar fără întreaga agoniseală.

Ana Maria T. va fi supravegheată de inspectorii de probaţiune timp de şase luni, după o decizie luată recent de Judecătoria Iaşi.

În motivarea deciziei se arată că pe 20 februarie 2017, în jurul orei 16.00, Emil C. (83 de ani) se plimba prin Parcul Copou cu câinele său când a observat-o, pe o bancă, pe Ana Maria T.

La acea vreme, puştoaica avea 17 ani, iar octogenarul i-a propus direct să meargă cu el acasă pentru a-l ajuta la treabă.

Bătrânul de 83 de ani, care locuieşte într-o casă în apropierea parcului, a ajuns cu fata acasă în mai puţin de trei minute.

“După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei“, se arată în motivare, potrivit Ziarul de Iaşi.

Octogenarul i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură şi ţigări. După ce s-a întors, bătrânelul i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, însă minora a refuzat.

În schimb, “profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat”, mai arată judecătorii.