Radio Simplu

A murit Alexandru Ciorniciuc! În vârstă de 23 de ani, fostul fotbalist de la Dinamo a pierdut lupta cu cancerul

Durere de nedescris pentru familia lui Alexandru Ciorniciuc. Este zi de doliu în fotbalul românesc, după ce tânărul în vârstă de 23 de ani s-a stins din viață. Fostul fotbalist de la Dinamo a pierdut lupta cu cancerul, iar tragica veste a fost anunțată chiar de către tatăl său, pe rețelele de socializare. Apropiații sunt în stare de șoc!

Alexandru Ciorniciuc a murit miercuri noapte.
Familia tânărului, distrusă de durere.
De nedescris prin ce momente trece familia lui Alexandru Ciorniciuc, după ce tânărul a pierdut lupta cu viața la vârsta de 23 de ani, miercuri noapte. Alex se mândrea cu titlul de campion la echipa Dinamo la grupa de jucători născuți în 1998, însă soarta a avut alte planuri pentru el. Tânărul a fost supus mai multor intervenții pe creier, în Turcia, iar familia spera din tot sufletul ca acesta să-și revină cât mai repede.

Alexandru Ciorniciuc, în vârstă de 23 de ani, fost fotbalist de la Dinamo, a pierdut lupta cu cancerul

Pe data de 21 aprilie, Alexandru a fost transportat din Turcia cu o ambulanță până în România. La două săptămâni distanță, medicii l-au spus pe tânăr la o nouă intervenție chirurgicală. Din nefericire, din acel moment, fostul campion de la Dinamo a fost băgat în comă indusă, iar corpul său nu a mai rezistat. În cele din urmă, a fost confirmat decesul. Îngenuncheat de durere, tatăl său a făcut anunțul trist pe Facebook, iar apropiații au trăit un adevărat șoc.

”Azi, la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu! Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris tatăl lui Alex, Sorin, pe contul de Facebook.

Prietenii îl plâng pe Alexandru Ciorniciuc pe rețelele de socializare

Prietenii, foștii colegi, dar și cei care l-au iubit și l-au cunoscut pe Alexandru Ciorniciuc nu pot concepe pierderea suferită și îl plâng pe acesta pe rețelele de socializare. Pe contul tânărului curg în lanț mesaje triste, însoțite de fotografii din perioada în care Alex se bucura de viață. Trupul neînsuflețit al fostului campion de la Dinamo a fost depus la capela de la Biserica ”Sfântul Nicolae”, din București.