Radio Simplu

Brusc podeaua de la subsol a femeii se prăbușește, dar ce descoperă sub casa ei e incredibil. Voia să vândă casa, dar acum, că a ajuns în cărți și la știri, nu mai vrea! Uite ce a găsit în timp ce repara

Toată lumea se întreabă ce fel de istorie ascunde casa lor, unii oameni chiar au găsit obiecte uimitoare și adevărate comori în poduri, subsoluri și pivnițe. Însă realitatea e că majoritatea caselor noastre sunt tare plictisitoare.

Ei bine, casa Alexandrei Poulos este o mare excepție. Alexandra a crescut în Pennsylvania, SUA, și a presupus că a ei casă este perfect normală, dar acum, la 43 de ani, când este căsătorită, a aflat că nu e așa.

Când era mică visa mereu că în casă există încăperi secrete și mereu a simțit că a ei este o casă diferită. În momentul în care mama ei s-a stins, Alexandra a mers înapoi la casa familiei sale, în care copilărise. Deși iubea casa, acum că părinții ei nu mai erau nu mai putea locui acolo, dar nu era pregătită să o vândă, așa că a închiriat-o unei familii și venea doar pentru a face reparații.

Într-una dintre aceste vizite a descoperit ceva uimitor. Multe reparații erau necesare la subsol, în timp ce muncitorii se chinuiau să repare, Alexandra avea sentimentul că dedesubtul ei e un mister, așa că i-a rugat să sape mai adânc. Aceștia i-au urmat instrucțiunile și au descoperit un tunel secret sub podeaua subsolului.

Timp de ani de zile s-a zvonit că familia Alexandrei și casa ei era una unde sclavii erau ascunși și conduși în siguranță către libertate, iar descoperirea ei era dovada că toate zvonurile erau adevărate. Casa ei era o parte din istoria națională, iar familia ei ajutase sclavii să se elibereze.

Acum Alexandra speră ca într-o zi să poată organiza tururi ale pasajului secret, în onoarea scopului căruia i-a servit. Iată un material video despre această descoperire: