Radio Simplu

Ce îl enervează pe partenerul tău la tine, în funcție de zodie

Ce îl enervează pe partenerul tău la tine, în funcție de zodie

Este imposibil să avem doar calități și să fim întotdeauna pe placul celor din jurul nostru, însă știi ce îl enervează pe partenerul tău la tine, în funcție de zodie?

Ce îl enervează pe partenerul tău la tine, în funcție de zodie

În fiecare relație există diferite tensiuni și conflicte, apărute din mai multe cauze. Câteodată partenerul a uitat ce l-ai rugat să facă sau poate tu ai aruncat, din greșeală, tricoul lui preferat. Află ce îl enervează pe partenerul tău la tine, în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii sunt în general persoane nerăbdătoare. Asta înseamnă că se vor enerva ori de câte ori sunt nevoite să aștepte. Fie că este vorba de coada de la cabina de probă sau o comandă care nu mai vine, tu nu poți aștepta liniștită. Acest lucru îl poate enerva pe partenerul tău, deoarece trebuie să recunoaștem că nu ai întotdeauna cea mai bună atitudine.

În plus, ție nu îți place să pierzi niciodată. Jucați Monopoly sau orice altceva? Trebuie să câștigi! Firea ta competitivă îl poate enerva pe partenerul tău și chiar și pe ceilalți prieteni ai tăi.

Taur

Taurului îi place să respecte un program, iar asta înseamnă că. pentru fiecare întârziere, va avea o reacție nu tocmai plăcută. Din această cauză, partenerul tău ar putea fi enervat de atitudinea ta, mai ales când este vorba de o întârziere de doar câteva minute.

Pentru tine nicio scuză nu este suficient de bună, iar atunci când cineva întârzie, ai grijă să îi amintești acest lucru… chiar și peste 6 luni de la întâmplarea nefericită.

Gemeni

Ție îți plac articolele despre viața vedetelor și în general vorbești destul de mult despre cei din jurul tău. Aceste mici bârfe s-ar putea să fie deranjante pentru partenerul tău, deoarece pare că întotdeauna ești preocupată să afli lucruri noi.

În plus, câteodată îți place să faci poveștile mai interesante, adaugi detalii care, de fapt, nu au existat. Nimănui nu-i plac mincinoșii, așadar ai grijă ce vei spune în viitor.

Rac

Rar vei vedea un Rac care preferă să petreacă o noapte în club în locul unei seri petrecute pe canapea, alături de o carte sau un serial. Ție îți place confortul propriei locuințe, iar asta ar fi putea deveni enervant pentru partenerul tău, mai ales dacă lui îi place să meargă și la petreceri din când în când.

Un alt lucru care îl enervează pe partenerul tău este faptul că tu nu uiți niciodată nimic. Deși, pe moment, pare că poți trece peste o ceartă, ai grijă mereu să îi reamintești când greșește ceva.

Leu

Leii nu greșesc niciodată sau cel puțin asta crezi tu. Partenerul tău și probabil și restul prietenilor s-ar putea să nu fie de acord cu atitudinea ta. Întotdeauna trebuie să fie vorba despre tine, așadar nu există cină la care să nu amintești cât de bine faci tu totul.

Intri în conflicte destul de ușor cu cei din jur, însă este imposibil ca tu să nu ai dreptate. Întotdeauna îi faci pe ceilalți să fie de acord cu tine.

Fecioară

Partenerul tău știe că îți place ordinea, însă obsesia ta pentru aranjarea fiecărui lucru la locul lui poate fi deranjantă. În plus, Fecioarele sunt atât de tăcute, încât nici nu știi dacă sunt supărate pentru ceva sau pur și simplu nu au dispoziția necesară să vorbească cu tine.

Atitudinea acestei zodii nu este întocmai amuzantă, însă ai suficiente calități, așadar partenerul tău va trece și peste această trăsătură.

Balanță

Balanțele știu cum să obțină tot ceea ce își doresc, însă urăsc confruntarea. Preferă să își ascundă problemele și să le ignore, considerând că vor trece de la sine. În plus, la fiecare ceartă, vei reuși să îl convingi pe partenerul tău că el a greșit, grație tehnicilor tale.

O Balanță te poate enerva oricând, însă te poate face la fel de ușor fericit, iar partenerul ei știe acest lucru.

Scorpion

Scorpionii știu în orice moment ce gândești și se folosesc de acest lucru pentru a descoperi dacă ai mințit. Acest lucru îl poate enerva câteodată pe partenerul tău, deoarece el simte că îl supui unor teste.

Dacă se întâmplă să ai dreptate și să afli că ți-a ascuns ceva, încerci să fii indiferentă și să te depărtezi de acesta, fără să te gândești la întreaga relație.

Săgetător

Săgetătorului îi place să povestească. Tu știi cum să spui cele mai amuzante întâmplări, însă amintirile tale conțin întotdeauna și puțină ficțiune. Tototdată, ție îți place să te distrezi, însă acest lucru s-ar putea să nu fie întocmai pe placul partenerului tău, care probabil ar prefera din când în când să petreceți o seară liniștită împreună.

Capricorn

Nimic nu este mai important pentru tine decât locul tău de muncă. Întotdeauna încerci să lucrezi mai mult decât ți se cere și îți place să fii lăudată pentru acest lucru. Din păcate, timpul tău liber este redus, iar acest lucru poate fi deranjant pentru partenerul tău, care și-ar dori să stați mai mult timp împreună.

Pentru tine însă, acest lucru nu este la fel de important și din această cauză există o mulțime de conflicte minore.

Vărsător

Vărsătorii sunt printre cele mai dure zodii și asta deoarece reușesc să treacă peste orice obstacol, fără a se emoționa. Nimic nu te poate face să clachezi, iar asta demonstrează firea ta puternică. Cu toate acestea, deși reușești să îți păstrezi calmul în aproape orice situație, când vine vorba de anumite subiecte de conversație, lucrurile se schimbă.

Partenerul tău nu ar trebui niciodată să vorbească despre politică cu tine, deoarece îți susții foarte ferm convingerile.

Pești

Peștii sunt în general persoane romantice, visătoare, iar acest lucru, deși pare a fi o calitate, poate fi și un defect. Partenerul tău și-ar dori probabil ca în unele situații să fii mai matură și mai serioasă. În plus, pare că niciodată nu îți amintești ce spui și o întâmplare povestită de tine va avea trei finaluri diferite.

Sursa: Elle.ro