Radio Simplu

Aşa arată rochia pentru care modelul Ngoc Trinh va plăti daune statului vietnamez

Modelul vietnamez Ngoc Trinh, în vârstă de 28 de ani, riscă să plătească scump!

Riscă să plătească pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o la Festivalul de Film de la Cannes. Tânăra a purtat o rochie extrem de transparentă, pe dedesubtul căreia nu a avut lenjerie intimă. Acest lucru i-a deranjat teribil pe cei din Guvernul vientamez, dar şi pe oamenii de rând din Vietnam. Se pare că au fost ruşinaţi profund de modul în care aceasta s-a expus pe covorul roşu.

Superbul manechin Ngoc Trinh s-a aflat în centrul atenţiei cu o rochie care nu a lăsat prea multe imaginaţiei. Prezentă la ecranizarea filmului „A hidden Life”, Ngoc Trinh a fost printre preferatele fotografilor prezenţi la eveniment. A pozat îndelung, afisând un zâmbet ştrengar. Ngoc Trinh este unul dintre cele mai cunoscute modele vietnameze. În 2015 a fost numit cel mai fotogenic supermodel din Vietnam.

Se pare că nu toţi oamenii au fost la fel de impresionaţi de rochia modelului precum fotografii

Guvernul vientamez s-a autosesizat şi a etichetat alegerea vestimentară făcută de tânără ca fiind una ruşinoasă şi total nepotrivită, relatează mirror.co.uk. Apariţia ei a cauzat revoltă şi indignare în rândul oficialilor şi a locuitorilor din Vietnam, iar Guvernul se gândeşte cât se poate de serios să o amendeze pe tânără pentru căa purtat rochuia, dar şi pe designer pentru faptul că a creat ceva atât de revoltător. Ministrul Culturii, Sportului şi Turismului a declarat că „rochia a fost cu siguranţă nepotrivită. A fost aleasă în total dezacord cu valorile culturii vietnameze, iar oamenii nu ar trebui să rămână tăcuţi în faţa unui asemenea comportament necivilizat”, informează mirror.co.uk.

Pe de altă parte, fotomodelul refuză să îşi ceară scuze sau să îşi schimbe părerea pe care o are despre gestul său. „Mă mândresc foarte mult cu alegerea pe care am făcut-o. Nu îmi pasă dacă oamenii o critică, căci eu m-am simţit frumoasă în acea rochie, iar ea a făcut o impresie bună pe covorul roşu de la Cannes”, a fost răspunsul tinerei.