Radio Simplu

Rețetă suc de castravete și ananas – poate topi kilogramele în plus

Pentru a scăpa de grăsimea deranjantă și inestetică foarte mulți oameni țin diferite diete, fa foarte mult sport, se hidratează intens, și nu numai.

Ca să te scutim de eforturi și de lipsuri, astăzi ți-am pregătit o rețetă pentru o băutură foarte eficientă atunci când îți dorești să scapi de grăsimea de pe burtă repede și fără prea multe dificultăți.

În primul rând aceasta are un gust foarte bun iar în al doilea rând, este foarte benefică pentru sănătate și împotriva grăsimii, întrucât te ajută să slăbești într-o singură săptămână.

Ca să dea cu adevărat roade, acest suc trebuie consumat de dimineața pe stomacul gol, la fel de important este să nu utilizezi pentru el niciun fel de îndulcitori. După ce îl faci, nu trebuie să treacă mai mult de un sfert de oră ca să îl consumi. Vei vedea că după 7 zile vei avea abdomenul mai plat și mai ferm.

În plus vei avea și o senzație de stare generală mai bună și te vei simți chiar mai sănătos. Ca să pregătești această băutură specială vei avea nevoie de 1 castravete, de 3 bucăți de ananas, 1 tulpină de țelină, 1 pahar cu Frunze de pătrunjel.

Spală bine toate ingredientele. După aceea taie castravetele rondele, apoi procedează la fel și cu țelina și cu pătrunjelul. Pune toate produsele într-un blender și amestecă-le foarte bine.

Trebuie să știi că pentru o gestionare cât mai bună a alimentelor pe care le consume, poți calcula caloriile pe care le consumi.
În acest sens te pot ajuta foarte mult aplicațiile pe care le ai pe telefonul mobil.

Află de asemenea și câte calorii poți consuma în funcție și de ce stil de viață ai în general, dar și de câte kilograme și ce înălțime ai.

În acest fel vei ști exact câte calori consume în plus față de ce ai de fapt nevoie. După ce afli aceste informații ai grijă să respecți cât mai mult limitele în care te încadrezi. Foarte util mai poate fi și un jurnal alimentar.

În acesta poți să notezi în fiecare zi câte kilograme ai, câte calorii ai consumat în ziua respective și dacă este cazul, și ce produse alimentare interzise ai folosit.

Poate că acest jurnal nu te va ajuta să vezi neapărat o evoluție de a ta din punct de vedere al kilogramelor, dar cu certitudine vei deveni mult mai responsabil legat de preferințele alimentare pe care le ai.

Nu uita despre cât de importantă devine hidratarea mai ales în momentul în care îți dorești să pierzi niște kilograme în exces.

Vei reuși în acest fel să îți accelerezi metabolismul, îți vei menține de asemenea și senzația de sațietate și vei reuși în plus să îți reglezi ph-ul. O altă regulă foarte importantă este să nu te înfometezi nicioată ci să mănânci cât mai des, porții mici și sănătoase.

Este foarte important să te ții de această regulă ca să nu cazi în capcana în care oamenii mănâncă la o masa, de obicei seara, tot cee ace ar fi trebuit să mănânce peste zi.