Radio Simplu

Afla totul despre tine dintr-o singura privire. Vezi ce spune mana ta despre tine

Citirea in palma a existat de mii de ani si este arta de a spune viitorul prin studiul palmei – dar te poate invata multe si despre caracterul tau. Am fost intotdeauna foarte fascinat de acest aspect al citirii palmelor.

Cred ca e minunat ca poti invata atat de mult despre tine insuti, doar cand te uiti la palmele tale si descifrezi liniile.

Dupa ce am facut o multime de cercetari, am pus impreuna un ghid distractiv pe care il poti folosi pentru a te ajuta sa iti citesti propriile palme. Acest lucru este distractiv de facut cu prietenii sau un truc dragut pentru petrecere, si la fel ca cele mai multe lucruri, il faci mai bine cu practica!

FORMA MAINII

Mainile de pamant – mainile pamantului sunt definite de o palma patrata – in cazul in care latimea este egala cu lungimea – si au degetele mai scurte.

Mainile de aer – palma are o forma patrata sau dreptunghiulara, cu degete lungi, articulatii definite si degete mari plasate mai jos.

Mainile de apa – mainile apei tind sa aiba o palma scurta si in forma ovala, cu degete lungi si flexibile. Lungimea palmei de la incheietura mainii pana la partea de jos a degetelor este egala cu lungimea degetelor.

Mainile de foc – mainile focului sunt definite de o palma patrata sau dreptunghiulara, piele roz si degete mai scurte.

Lungimea palmei este in mod normal mai mare decat lungimea degetelor.

Mainile de pamant si de apa tind sa aiba mai putine linii ale palmei, dar mai profunde si mai pronuntate. Principalele linii sunt bine definite in mod normal, in timp ce in cazul mainilor de aer si de foc tind sa aiba o multime de linii si adancituri cu o mai mica definitie.

DEFINIREA LINIILOR PALMEI

Exista trei linii majore care se gasesc pe aproape toate mainile, care sunt citite cel mai frecvent. Cititorii in palma tind sa acorde cea mai mare atentie acestor linii. Pentru a determina ce mana sa citesti, este cel mai bine sa alegi mana dominanta. Aceasta reprezinta viata ta prezenta si trecuta, iar mana ta mai putin dominanta reprezinta viata viitoare.

LINIA INIMII

Linia inimii se gaseste in partea de sus a palmei si reprezinta dragostea si atractia, problemele inimii si trairea emotionala.

Daca linia ta a inimii incepe sub degetul aratator, esti multumit in viata amoroasa.

Daca linia inimii tale incepe sub degetul mijlociu, ai tendinta de a fi egoist atunci cand esti indragostit.

Daca linia inimii porneste intre degetul aratator si degetul mijlociu, se considera ca te indragostesti cu usurinta!

O linie scurta – poate te intereseaza si alte lucruri inafara romantismului.

O linie lunga – iti exprimi cu usurinta sentimentele emotionale si romantice.

O linie ondulata – ai putea avea multe relatii pe parcursul vietii tale si cateva dintre ele au potentialul de a fi foarte serioase!

LINIA CAPULUI

Linia capului se afla chiar sub linia inimii si reprezinta mintea umana si modul in care functioneaza. Aceasta include intelectualismul, creativitatea si cantitatea de cunostinte pe care o doresti.

O linie generala, curbata, inseamna ca esti creativ si spontan, iar o linie dreapta inseamna ca esti mai practic si mai structurat.

O linie scurta – iti plac realizarile fizice. Ai alege sa mergi la alergat sau la catarat mai degraba decat sa vizionezi un film.

O linie lunga – esti un ganditor clar si concentrat.

O linie ondulata – ai o atentie scurta si ai tendinta de a fi distras usor.

LINIA VIETII

Aceasta linie incepe de la marginea palmei tale, de deasupra degetului mare si se arcuieste in jos catre incheietura mainii. Linia vietii reprezinta bunastarea ta generala. Nu iti face griji, o linie a vietii scurta nu inseamna ca vei avea o viata scurta!

Daca linia vietii este aproape de degetul mare, ai tendinta de a avea energie scazuta si iti place sa dormi mult.

Daca este larga si curbata, ai o multime de energie si te simti odihnit de cele mai multe ori.

Daca linia ta este dreapta si ramane aproape de marginea palmei tale, esti foarte precauta in majoritatea relatiilor tale.

O linie lunga si definita reprezinta forta interioara si vitalitate.

O linie scurta si superficiala inseamna ca ai putea fi usor manipulat de altii.

Daca exista o pauza in linia ta, aceasta ar putea reprezenta o schimbare majora in stilul de viata sau o miscare fizica.

Arta citirii palmei poate fi foarte profunda si tehnica datorita numarului de linii si pliuri pe care le avem in mainile noastre, dar este distractiv sa inveti despre liniile de baza si sa o incerci singur!