Radio Simplu

Iohannis e terminat! Dezvăluirea care aruncă-n aer totul. România e falimentară

Președintele Klaus Iohannis nu mai are nicio șansă. Ultima dezvăluire arunc în aer totul. România este falimentară. Guvernul PNL nu mai are bani de salarii și de pensii. Va fi un scandal imens în următoarea perioadă.

Se anunță un adevărat dezastru pentru președintele Klaus Iohannis și pentru premierul PNL, Ludovic Orban. România este falimentară. Ultimele dezvăluiri vor arunca în aer totul.

Klaus Iohannis e distrus
Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a detonat nucleara. Acesta susține că liberalii, dar și șeful statului atacă PSD pentru a ascunde realitatea, care ar fi că nu mai sunt bani pentru pensii și salarii.

”Guvernul nu mai are bani la buget pentru pensii și salarii, asta pentru că investitorii și-au pierdut încrederea în economia românească.

Klaus Iohannis a început să vorbescă deja de austeritate. adica ne așteaptă taieri de pensii și salarii. Avem deja peste un milion de șomeri. Oamenii de afaceri sau investitorii așteptau măsuri, care să le ofere o perspectivă de revenire la normalitate.

Iohannis le-a livrat doar răfuieli politice. A ieșit în fiecare zi să repete aceeași placă cu PSD.

Noi, în schimb, am întins o mână la dialog. Timp de două luni, am făcut nenumărate apeluri să punem pauză atacurilor politice și să găsim împreună toți cei implicați – politic. economie. finanțe – cele mai bune soluții pentru România.

Iohannis și Guvernul PNL. nu pot să depășească interesele electorale”, a spus Marcel Ciolacu.