Radio Simplu

Alege imaginea preferata si afla ce personalitate ai

Magica si misterioasa luna poate dezvalui aspecte necunoscute despre personalitatea ta. Alege imaginea ta preferata si afla ce fel de persoana esti. S-ar putea sa descoperi lucruri nebanuite despre tine!

Iata ce spune alegerea ta despre tine:

1. Rational

Te caracterizezi ca fiind o persoana energica, optimista, cu multa incredere in sine. Lucrezi destul de mult ca sa stai ferm pe picioare si sa atingi prosperitatea materiala. Crezi ca siguranta e atunci cand ai un loc stabil de munca si o casa buna.

2. Creativ

Esti o persoana practica, buna, emotionala care stie sa se bucure de viata. Esti conectat cu lumea materiala, iti place tot ce este frumos si rafinat. Esti predispus la excese. Putina moderare si putin mai multa organizare a timpului si a energiei – asta te va ajuta sa-ti aduci viata si starea emotionala in ordine.

3. Energic

Te caracterizezi ca fiind o persoana ce cauta incredere, putere de caracter si respect. Consideri ca prietenia este un pact de protectie reciproca, asa ca uneori esti prea loial si ti-e teama de tradare si aici apare problema ta: increderea. Fii increzator si bun, pentru ca tot ceea ce oferi, intotdeauna se va intoarce la tine.

Astfel, viata ta va fi calma, fericita si plina de bucurie.

4. Sensibil

Intotdeauna ai visat sa faci lucruri minunate, de aceea ai devenit un om bun, care, de obicei, se concentreaza pe satisfacerea nevoilor altora. Uneori, nu te odihnesti suficient si nu-ti oferi timp pentru a-ti satisface propriile dorinte si nevoi.

De multe ori, ti-ai construit imaginea din cuvintele altora, ceea ce este gresit si asta e sarcina ta: sa-ti recunosti importanta, talentele si valoarea.

5. Curios

Te caracterizezi ca fiind o persoana nobila, curioasa si foarte obiectiva. Desi esti un om destul de prietenos, capabil sa mentii o conversatie, preferi sa ramai cu cei dragi sau sa petreci timpul in singuratate. In mintea ta curge un flux continuu de idei si, din acest motiv, uneori suferi de insomnie si stres.

6. Armonios

Apreciezi linistea si stii cum sa te bucuri de micile placeri ale vietii: un weekend linistit acasa vizionand filme, intalniri in parc cu familia sau prietenii, o ceasca de cafea intr-o cafenea mica.

Esti o persoana inteligenta si experimentata, asa ca iti doresti sa fugi de conflictele si agitatia lumii inconjuratoare. Pierzi mult timp gandindu-te la viitor, iar asta da nastere anxietatii si exact asta este problema ta.