Radio Simplu

Alertă! O femeie a dispărut la 20 km de Caracal! Poliția a început imediat căutările

O nouă dispariție a avut loc zilele trecute la 20 km de Caracal iar poliția este în alertă.

Poliția din Olt este în alertă după o nouă dispariție care a avut loc la doar 20 km de Caracal, în comuna Traian. Este vorba de o femeie în vârstă de 47 de ani care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Cel care a anunțat poliția este fratele femeii.

Numele persoanei disprăute este Carmen Stela Bădescu, are 1,70 m înălțime, constituție robustă, 90-95 kg, părul tuns scurt, brunetă, are ochii căprui, fără semne particulare vizibile.

Femeia a plecat noaptea de acasă

”La data de 20 august, în jurul orelor 09:00, un bărbat de 46 de ani din comuna Traian, județul Olt, a sesizat că sora sa, Bădescu Stela-Carmen, de 47 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de 19/20 august și nu a mai revenit. Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de aceasta în momentul plecării”, a arătat agentul șef Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Poliția din Olt tratează orice caz de dispariție cu maximă atenție, mai ales după cazul Caracal, în care două fete minore au ajuns victimele lui Gheorghe Dincă. Acesta a recunoscut că le-a ucis pe cele două, după ce le-a ținut mai multe zile la domiciliul său. Nu este însă foarte clar nici până astăzi ce s-a întâmplat cu trupurile fetelor. În cadrul anchetei s-au descoperit mai multe nereguli pe care oamenii legii le-au comis în încercarea de a o salva pe Alexandra Măceșanu, după ce tânăra a sunat la 112 și a dat detalii despre agresor și casa în care era ținută captivă.