Radio Simplu

ACCIDENT MORTAL ÎN IALOMIȚA. UN SCUTERIST A FOST SPULBERAT DE O MAȘINĂ

Un accident îngrozitor s-a petrecut în urmă cu puțin timp în județul Ialomița. Un autoturism a intrat în coliziune cu un scuter. Impactul a fost devastator pentru mopedist. Bucăți din scuter s-au împrăștiat pe șosea, iar bărbatul a suferit răni extrem de grave. Medicii nu l-au mai putut salva.

Accidentul s-a petrecut pe DN2A, la ieșire din Țăndărei, intersecția cu Mihail Kogălniceanu. Imediat la fața locului au fost mobilizate echipaje de medici și pompierii, dar și un elicopter SMURD întrucât rănile suferite de victimă erau foarte grave. Din impact bărbat de pe scuter, în vârsta de aproximativ 65 de ani, a fost aruncat mai mulți metri și s-a izbit de asfalt.

Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției. Celelalte două femei din autoturism au primit primul ajutor medical la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Șoferiță de 22 de ani la volanul autoturismului
Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce o tânără de 22 de ani din județul Harghita conducea un autoturism pe DN2A din direcția Țăndărei către Giurgeni, a intrat în impact cu un moped care avea același sens de deplasare, și se încadrase pentru a efectua viraj la stanga pe DJ 212 către comuna Mihail Kogălniceanu. Șoferița nu consumase alcool. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.