Radio Simplu

Nu te grabi, alege inelul care iti place si vezi ce scrie pe el.

Vei afla detalii despre tipul de personalitate pe care l-ai adoptat! Care este inelul tau preferat? Alege un inel dintre cele sase.

Vezi rezultatul mai jos:

Inelul cu nr. 1

Stii mereu sa accentuezi ca intr-adevar esti o printesa sau o regina! Valoarea ta o cunosc toti oamenii care te inconjoara, pentru ca stii cum sa te scoti in evidenta tuturor! Onestitatea este unul dintre punctele tale forte!

Inelul cu nr. 2

Look-urile tale sunt mereu surprinzatoare si tot atat de vesele precum esti si in interior! Oamenii te admira pentru dispozitia, caracterul si felul tau de a fi!

Inelul cu nr. 3

Frumusetea din inima si sufletul tau este vazuta si de altii! Calatoriile sunt una din cele mai mari preferinte ale tale, pentru ca iti place sa cunosti cat mai multe locuri si oameni noi.

Inelul cu nr. 4

Esti persoana care nu poate sta pe loc, energia ta trebuie sa fie degajata cat mai rapid! Uneori poti fi privita cu invidie de persoanele care te inconjoara, deoarece si-ar dori sa fie tot atat de salbatici in unele situatii.

Inelul cu nr. 5

Oamenii te iubesc pentru faptul ca esti foarte modesta. Chiar daca stii care este valoarea ta si ca meriti extrem de mult in viata, stii sa tii asta in interiorul tau, iar exteriorul spune ca esti foarte simpla.

Inelul cu nr. 6

Inteligenta este unul dintre laturile cele mai frumoase si dezvoltate pe care le ai! Stii sa te prezinti intr-o forma extraordinara in fata tuturor!