Radio Simplu

Bancul preferat al lui Nicolae Ceaușescu. Nu se sătura de el!

Nicolae Ceaușeșscu avea simțul umorului și îi plăceau foarte multe petrecerile, dar și bancurile. Chiar și cele pe seama lui. 

Mitică Dragomir a povestit pentru Gazeta Sportului un episod cel puțin amuzant: „Am luat si masa cu Ceausescu. M-a pus ss-i spun un banc. Tremurau toti, le era frica. Toti imi faceau semne sa tac, dar la tupeul meu am spus”, a povestit fostul șef LPF.

Bancul preferat al lui Ceaușeșcu

„Pe o nava s-au intalnit Kennedy, Hrusciov si Ceausescu. Si, mancand ei, au zis «Sa vedem care-i cea mai curajoasa natie din lume!»

Keneddy a spus: «John, arunca-te in Ocean, ia cutitasul meu si sa-mi scoti un rechin pe punte!». John s-a aruncat in ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fara o mana.

Hrusciov spune: «Aliosa, ia arunca-te tu in Ocean, ia lama asta si sa-mi scoti trei rechini!» Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fara doua picioare si fara o mana.

Toată lumea: «O, ce curaj, ce curaj!».

Vine Ceausescu dupa ce mai trage o tuica. «Băi Mitica, ia arunca-te in Ocean, ia lingura asta, vezi daca scoti vreun pestisor sa nu ne facem de ras cu americanii si rusii!».

La care ala zice: «Intra, ba, dumneata!, nu vezi ca-i apa rece?!». Toata asistenta: «O, ce curaj, ce curaj!»”.

Cel mai tare banc despre Ceaușescu

Ceauşescu cu Elena se întorc dintr-o vizită în străinătate. Avionul se apropie de Bucureşti.
-Ia uităte-te, Nicule, ce frumos se văd străzile.
-Taci, proasto, alea-s cozili.

”Mi-au umplut portbagajul cu prepelițe”

Mitica Dragomir spune ca toata lumea il avertiza ca o sa fie pedepsit, dar a plecat de la restaurant cu portbagajul masinii plin. „Radeau de se tavaleau pe jos. Toata lumea zicea ca-ti face, ca-ti drege. Tot ce-au vanat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepelite”, a mai spus Dragomir.