Radio Simplu

Cifra destinului iti determina personalitatea si calea vietii! Vezi ce spune si despre tine!

Cifra destinului destinului se calculează astfel: se adună suma cifrelor din data nasterii. De exemplu, 08.07.2000=8+7+2=17=1+7=8

„In aceasta lume exista persoane cu destin asemanator, cu anumite influente. Cifra destinului iti arata drumul pe care trebuie sa il urmezi in viata. Fiecare cifra de destin conduce undeva. Nu o poti schimba, dar o poti malea pentru a ajunge la ceea ce iti doresti.”, spune Voropchievici.

Exista doua cifre de destin care sunt exceptii: 11 si 22. Sunt cifre al caror destin are o cu totul alta chemare. Sunt cifrele care conduc la niste realizari importante, de exceptie.

Cifra de destin 1 – Ambitiosul; Este a celor care reusesc numai individual in viata. Acestea sunt destine foarte puternice, dar de foarte mare lupta.

Cifra de destin 2 – Asociatul, colaboratorul; Este omul din umbra, asociatul, colaboratorul, consilierul. Sunt acei oameni care lucreaza din umbra dar a caror influenta se simte. De multe ori isi iubeste asa mult partenerul incat ajunge sa il sufoce.

Cifra de destin 3 – Artistul si comunicatorul; Sunt vorbaretii. Se completeaza cu atat mai bine cu prenumele ce incepe cu litera „C”. Sunt oamenii care obtin tot ce vrei. Sunt investigatori de proportii, sub forma unui reporter de teren cu bun simt.

Cifra de destin 4 – Harnicul; Este cifra de destin a celor muncitori. Ei nu castiga nimic prin favor de noroc. El castiga numai cu fortele proprii. Sunt taciturni. Nu are probleme de asociere, ci probleme de a duce o asociere mai departe.

Cifra de destin 5 – Aventurierul; Este omul pe care nu il poti ingradi. Nu poti sa-i impui nimic. Nu accepta niciodata sa-i fie ingradita libertatea de exprimare.

Cifra de destin 6 – Familistul; Sunt foarte multi actori si artisti care au aceasta cifra. Este iubitor. Este iubitor de culoare, arta, sensibilitate, impresie artistica. Ii place sa-si daruiasca dragostea.

Cifra de destin 7 – Ganditorul, analistul; Este un introvertit, nu relationeaza foarte repede decat atunci unde se simte bine. Daca nu cunoaste pe nimeni, sta cuminte in expectativa. Este un om fantastic. El vorbeste putin si la obiect. Sunt cei mai buni la matematica.

Cifra de destin 8 – Afaceristul; Este un om extraordinar de puternic, detectorul de bani. Este cel care porneste afaceri. Este intalnit in cladirile de birouri. Face banii sa circule. De asemenea, aceasta este si cifra extremelor. La fel de mult cum urci, poti sa cazi in faliment.

Cifra de destin 9 – Altruistul; Lucreaza in societati de binefacere, unde exista cauze umanitare. Sunt idealisti. Daca are o tema de studiu, o afacere pe ceea ce face, se pliaza atat de bine pentru ca bucuria de a oferi se manifesta sub alte valori. Nu stie sa faca bani, dar banii vin.