Radio Simplu

Au lumea la picioare! 4 zodii care sunt puternice ca un diamant

Astrologia ne spune că, din punctul de vedere al semnelor zodiacale și a elementelor naturale de care aparținem, există anumite calități comune care definesc personalitatea și multe dintre acestea sunt regăsite în temperamentul cu intensite mai mare sau mai mică a fiecărei persoane în parte.

Iată care sunt patru dintre cele mai puternic semne ale zodiacului:

1. Scorpion – nativii au o personalitate foarte puternică, dar sunt foarte diferiți de restul zodiilor în ceea ce privește intensitatea lor. Asta poate fi vizibil, în special, la nivel emoțional, pentru că nu se vor mulțumi uțor, iar pasiunea lor veșnică îi face și pe ei de neoprit atunci când își dorec să realizeze ceva.

Oamenii născuți sub semnul Scorpionului sunt de obicei foarte critici, puțin aroganți și nu sunt ușor de suportat dacă ai de-a face cu ei în fiecare zi. Atunci când sunt îndrăgostiți, au un caracter la fel de puternic, sunt foarte pasionali și implicați în viața partenerului lor.

Scorpionii sunt puternici pentru că sunt determinați, constanți și au capacitatea de a-și atinge scopul. Cele mai cunoscute persoane publice nativi în Scorpion sunt: Pablo Picasso, Marie Anotinette, Jimmy Kimmel, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Ryan Gosling.

2. Leu – tendința nativilor în zodia Leu de a fi dominanți și greu de refuzat îi fac să aibă o personalitate foarte puternică (mai ales din punct de vedere social). Bineînțeles, Leii pot părea puțin aroganți câteodată, dar și tu ai avea aceeași reacție dacă ai observa cât de multă influență ai asupra celorlalți și că ești un lider înnăscut.

Cele mai cunoscute persoane publice născute în zodia Leu sunt: Andy Warhol, Barack Obama, Madonna, Louis Armstrong, Jacqueline Kennedy Onassis, Amelia Earhart.

3. Rac – nativii în Rac sunt cunoscuți, de obicei, ca cei sensibili și emoționali, dar asta nu înseamnă că ar trebui considerați slabi de înger și vulnerabili. Nativii sunt, de asemenea, puternici și persistenți. Sunt siguri pe ei, așadar, sunt ambițioși atât în viața profesională cât și în cea personală.

În ceea ce privește relațiile de cuplu, au foarte mari pretenții de la ei înșiși și sunt atât de sinceri încât își pot răni partenerul. Cele mai cunoscute persoane publice nativi în Rac sunt: Julius Caesar, Prințesa Diana, Nelson Mandela, Robin Williams, Rom Hanks, Lionel Messi, Patrick Stewart.

4. Berbec – nativii în zodia Berbec se încarcă mereu cu energie și nevoie de aventură. Sunt complet neînfricați și capabili să treacă prin cele mai mari încercări ale vieții pentru a-și îndeplini scopul. Totuși, nativii sunt foarte încăpățânați, iar nevoia constantă de rebeliune îi face impulsivi, ceea ce nu reprezintă mereu o calitate. Cele mai cunoscute persoane publice născute în zodia Berbec sunt: Rene Descartes, Maya Angelou, Harry Houdini, Charlie Chaplin, Lady Gaga.