Radio Simplu

Lampile cu sare îmbunătățesc calitatea aerului și ciclurile de somn

Sarea este minunată. Nu numai că oferă gust și savoare tuturor mâncărurilor noastre, dar, de asmenea, poate face minuni pentru sănătatea dumneavoastră, atunci când este folosită corect.
Organismul nostru conține o concentrație de minerale și nutrienți asemenea apei mării, așadar nu trebuie să ne mire faptul că sarea este printre primii aliați ai noștri în momentele când vine vorba despre echilibru și protecție.

Diferențele dintre sarea de mare și cea obișnuită, pe care o consumăm la bucătărie, constau în conținutul de minerale. Sarea de mare este mult mai bogată în magneziu, calciu, sodiu și potasiu. Acestea joacă un rol extrem de important pentru sănătatea pielii noastre și calitatea ei.

În momentele când ai o anumită problemă, o afecțiune a pielii, o iritație sau o uscăciune (mai mult în lunile reci de iarna) această sare de mare îți poate fi de un real ajutor.

Știați că sarea roz de Himalaya este cea mai pură sare pe care o puteți cumpăra? Nu numai că gustul său este mult mai plăcut decât sarea tradițională pe care noi toți o folosim, dar poate fi utilizată pentru echilibrarea PH-ului pielii, pentru întărirea oaselor sau pentru scăderea tensiunii arteriale.

Nici măcar nu trebuie să consumi, să mănânci această sare pentru a profita de toate beneficiile ei. Pur și simplu având-o prin preajmă te ajută cu alergiile tale, sau ale celor dragi, insomniile și migrenele.

Asta nu înseamnă că trebuie să împrăștii sare peste tot prin casa ta. Există o soluție mult mai elegantă- sub forma unei lămpi.

G.S. Rahi, profesor de Științe Fizice la Universitatea de Stat Fayetteville, a avut multe de spus cu privire la beneficiile sării roz din Himalaya:

„Deoarece toate organismele vii (inclusiv ființele umane) sunt de natură bioelectrică, particulele încărcate electric ne afectează modul în care simțim și acționăm”.

„Într-un cadru natural, un echilibru al ionilor pozitivi și negativi contribuie la senzațiile și percepțiile noastre. Atmosferele ionice pot afecta sănătatea, bunăstarea, eficiența, emoțiile și atitudinea mentală a ființelor umane. ”

Rahi confirmă faptul că plasarea lămpilor de sare în jurul casei tale poate face minuni prin faptul că reduce cantitatea de ioni nesănătoși din casa ta.

Și alții au vorbit despre aceste lămpi de lumină cu sare de Himalaya pretinzând că ele măresc nivelul de energie și concentrare, făcând aceste lumini să devină ceva ce pur și simplu doriți să păstrați pe birou sau în dormitor.

În plus de asta, în afară de beneficiile pe care le oferă, lămpile de sare de Himalaya sunt de asemenea speculate ca fiind o sursă de lumină ecologică.

Unele lămpi se folosesc de lumânări, în timp ce altele folosesc becuri de putere mică. Mijloacele prin care sunt construite lămpile sunt, de asemenea, ecologice. Se spune că rezervele de sare roz de Himalaya, la rata actuală de minerit, ne vor ajunge pentru încă 350 de ani.

Deci, în loc să vă îndreptați spre magazinul cel mai apropiat pentru o lampă convențională, de ce să nu aruncați o privire pe site-urile lămpilor de sare de Himalaya? Faceți acest lucru pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.