Radio Simplu

4 ținute pentru sezonul de vară 2019 pe care le recomandă criticii de modă

Cu siguranță vrei să te faci remarcată în sezonul cald. Îți prezentăm în articolul de mai jos 4ținute de bază cu care vei ieși din anonimat de fiecare dată.

În fiecare nou sezon, prima întrebare care mi se adresează este : „Ce se poartă?. Ei bine, în ziua de azi, aș răspunde că se poartă absolut orice dar ceea ce contează mai mult decât ce porți, este cum porți piesele noului sezon. Look-ul și styling-ul pe care le alegi te diferențiază de restul. Pe scurt, va prezint, special pentru voi, patru ținute must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019 care sperăm să vă inspire și să vă folosească drept un mini ghid de modă.

1. Galben
Este o culoare care a lipsit de pe scena modei o vreme dar iată că acum face parte din ținutele must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019, lucru care ar trebui să ne bucure pe fiecare dintre noi. Galbenul este energic, arată super bine pe pielea bronzată și nu veți trece neobservate dacă îl purtați. Inspirați-vă de la Marc Jacobs sau Chanel.

2. Denim
Designerii vă aduc din nou denimul în prin plan dar de această dată aceștia au ales să se inspire din modelele anilor 80, așa că veți avea parte de pantaloni bufanți și jachete cu umerii supradimensionați. Dacă adorați și voi această textură așa cum o fac eu, vă sfătuiesc să vă construiți un look total din denim.

4. Safari
Bejurile, pantalonii cargo și salopetele baggy sunt ușor de purtat zi de zi pe timpul verii, indiferent dacă vă aflați la munte, pe malul mării sau dacă vă petreceți vara în oraș.
Tip: Puteti sa adaugați o curea military în talie ca să vă structurați ținuta!

5. Origami
V-am mai spus că și moda este o artă! Iată că Alessandro Michele (Gucci) sau Pierpaolo Piccioli (Valentino) au realizat piese inspirate din celebra artă japoneză, origami. Pliseurile și volumele au căpătat noi valențe iar o piesă atât de rară nu mai are nevoie de nici un alt artificiu.