Radio Simplu

Accident grav în Dâmbovița. O femeie de 88 de ani, lovită și ucisă pe trecerea de pietoni

O femeie de 88 de ani încă în putere din Darmăneşti judeţul Dâmboviţa şi-a găsit sfârşitul lovită de o maşină pe trecerea de pietoni.

Se întorcea de la un magazin când o autoutilitară a oprit să îi acorde prioritate. Din spate venea însă o altă dubă care nu a oprit şi a împins maşina din faţa sa peste bătrână.

Accidentul a avut loc pe DN 72, în centrul comunei Darmăneşti. Poliţiştii spun că unul dintre şoferi, un tânăr de 24 de ani, care conducea un microbuz de marfă, nu a reuşit să frâneze la timp şi a izbit duba din faţă, proiectând-o direct în pensionară. Rudele povestesc că femeia care traversa strada abia împlinise 88 de ani, duminica trecută.

Veronica Tudor- fiica victimei: ”S-a dus să îşi facă câteva cumpărături şi la întoarcere pe trecerea de pietoni a fost lovită de o maşină. A venit salvarea, nu s-a mai putut face nimic”.

Oamenii se plâng ca mulţi şoferi nu ţin seamă de trecerile de pietoni de pe drumul naţional.

Alexandru Rizea, fiul victimei: ”În sate, în commune, de trecerea de pietoni mulţi şoferi nu ţin cont”.

Localnică: ”Dacă nu suntem atenţi ca maşina a oprit bine, ne e frică să trecem!”

La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, însă echipajul medical n-a reuşit să o resusciteze pe bătrână. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a arătat că nici unul nu consumase alcool.