Radio Simplu

Alina Pușcaș a povestit cu sinceritate cum l-a cunoscut pe soțul ei, Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș se poate considera o femeie cu adevărat împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, dar și o familie. După ce a trecut printr-un divorț, Alina Pușcaș și-a găsit fericirea alături de medicul Mihai Stoenescu.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut după ce au făcut doi copii. În cadrul unui interviu recent, prezentatoarea a vorbit deschis despre căsnicia ei și a mărturisit cum a fost cucerită de soțul său.

„Noi așa am debutat în relația noastră. El îmi povestea despre lucruri din fizica nucleară. Eu eram total pe lângă, evident. El este medic stomatolog, implantolog. A făcut în paralel stomatologia cu fizica nucleară, dar profesorii de acolo, nu i-au permis să termine. Pe mine m-a fascinat chestia asta, nu am reţinut nimic la acel moment. Dar mi s-a părut foarte frumoasă ideea, povestea cu o pasiune ademenitoare (..) Foarte repede m-a vrăjit. Între noi există o diferenţă de 10 ani’, a povestit Alina Puşcaş, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe’, de la Antena Stars.

Alina Pușcaș a devenit cunoscută după ce s-a remarcat ca actriță în serialul „Narcisa sălbatică’, iar ulterior a devenit prezentatoare TV, la emisiunea „Te cunosc de undeva’, de la Antena 1.