Radio Simplu

Cel mai bun test de fidelitate si virilitate. Afla daca noua ta cucerire are tentatia de a insela sau a iubi cu patima!

Exista anumite legaturi intre forma, dimensiunea organelor fetei, apetitul sexual si tentatia de a insela sau de a ne iubi partenerul cu patima. Invata cum sa aplici “teorema lui Pinochio” pentru a afla daca noua ta cucerire este viril, si mai ales fidel. Nasul lui iti dezvaluie toate aceste lucruri bine ascunse.

Se crede ca ochii sunt oglinda sufletului, insa si nasul poate spune o multime de lucruri despre caracterul unui om si gandurile ascunse ale acestuia. Nasul nu este doar o parte vitala a organismului, ci si o adevarata oglinda care reflecta personalitatea unei persoane. Daca vrei sa stii mai multe despre persoanele pe care abia la cunosti, analizeaza-le cu atentie nasul.

Iata cate detalii despre caracterul si personalitatea unui om poate dezvalui aceasta parte a corpului uman:

Nasul lung si lat – se poate lauda cu performante sexuale de invidiat si nu suporta sa-i dai ordine si indicatii in asternuturi. E deschis la tot ce e nou, asa ca, mariajul vostru va rezista doar daca te lasi dominat si… inselat.

Nasul lung si cu varful rotund – indica faptul ca este posesiv, inclusiv in dormitor. Iti va cere explicatii pentru orice idee noua pe care doresti sa o puneti in practica si pentru orice gest putin mai indraznet. Nu stapaneste arta sexului perfect si va fi intr-o continua cautare a schimbului de experienta.

Persoanele cu nas lung au un dorsum vizibil lunguiet. Afaceristi din nastere, cu spirit intreprinzator si o ambitie iesita din comun, ei se lauda cu instincte bune si reusesc sa ii cucereasca pe cei din jur prin carisma de care dau dovada.

Nasul scurt si lat – iti arata ca este familist convins. Iubeste cu tarie, se dedica trup si suflet celui cu care alege sa-si imparta viata si iti va fi fidel pana la moarte. Pont! In intimitate este un bun amant.

Posesorii unui dorsum scurt sunt loiali. Din pacate, le lipseste determinarea si ambitia si se simt adesea coplesiti de cei mai puternici si mai orgoliosi decat ei. Sunt ca niste copii, se bazeaza mult pe emotii, sunt buni si plini de compasiune, insa sensibilitatea de care dau dovada le aduce dezavantaje.

Nasul scurt cu varful ridicat – e de evitat. Asta daca nu-ti doresti sa fii mai mult singur in viata. Femeia sau barbatul inzestrat cu un nas scurt si cu varful ridicat va fi tot timpul pe drumuri. Ii place sa cocheteze cu alti parteneri si sa joace pe doua fronturi.

Nasul drept – Cunoscut si ca nasul grecesc, acesta are nari inguste si o alura foarte nobila. Posesorii lui sunt considerati de o desteptaciune iesita din comun, precum si foarte altruisti. Sunt disciplinati, foarte meticulosi si datorita organizarii de care dau dovada tind sa aiba succes in viata si cariera.

Nasul greces este drept, cu o mica proeminenta la radacina. Sunt hotarati si ambitiosi cei care au acets tip de conformatie. Lideri innascuti, ei au personalitati puternice si prefera sa se gandeasca intens inainte de a lua o hotarare. Sunt buni organizatori si nu se sperie de munca.

Nasul concav si varful rotund – va dori sa faceti multi copii si sa-i cresteti impreuna intr-o atmosfera familiala, calda. Va fi langa tine in orice situatie, usoara sau complicata, la bine si la rau. Dar, numai daca ii accepti escapadele nocturne. Potenta e punctual sau forte. Fidelitatea nu.

Nasul carn – Dorsumul nasului carn este usor arcuit in sus. Persoanele carne sunt optimiste, bune si au un caracter de admirat. Iubitori si un adevarat sprijin pentru cei din jur, sunt oameni pe care oricine se poate baza la nevoie.

Nasul borcanat – este foarte glumet, iar atmosfera in patul vostru va fi vesela mai mereu. Chiar daca mai flirteaza uneori, nu se lasa ispitit.

Nas coroiat – Se aseamana cu cei care au nas mare, insa in cazul lor totul e putin exagerat. Ca sa te intelegi cu o astfel de persoana terbuie sa ii arati ca o respecti si ca este importanta pentru tine. Oamenii cu aceasta conformatie sunt foarte stricti in ceea ce priveste drumul pe care si l-au ales in viata. Nu se lasa influentati de nimeni si nimic si au o vointa de fier.

Nasul mic – este dovada ca are o energie sexuala debordanta. Dar este foarte egoist si ambitios in asternuturi. Vor fi foarte putine situatiile in care vei reusi sa-l domini in dormitor. Si totusi, daca il vrei cu adevarat se va pastra doar pentru tine.

Nasul ondulat – Usor de recunoscut datorita unei excrescente aproape de radacina. Oamenii cu acest tip de nas sunt foarte iubitori si placuti de cei din jur. Carismatici, isi fac usor prieteni si reusesc sa pastreze relatiile bune cu ei.

Nasul nubian – Acets tip de nas are aripile nazale late si narile mari. Oamenii cu astfel de conformatie sunt mereu in cautare de solutii si incearca sa vada constant partea plina a paharului. Sunt curiosi, deschisi la minte, atragatori, expresivi si nu se sfiesc sa dea frau liber ideilor si sentimentelor.