Radio Simplu

Sfatul zilei de 11 iunie 2019. Acesti nativi ajung la capatul puterilor

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lua dupa vestile proaste primite azi pentru ca nu sunt bine verificate si nu vei reusi decat sa iti faci inima rea. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E cazul sa te ocupi putin si de persoanele in varsta. Cauta-ti bunicii si arata-le ca ii iubesti, asculta-i daca au probleme si nu te panica daca iti vor reprosa ca nu ai mai dat niciun semn. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iesi in societate si nu mai sta in casa. E timpul sa cunosti oameni noi, sa te imprietenesti cu persoane diferite pentru a mai uita de necazurile ce se tot abat asupra ta. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te crampna de hopurile banale care apar in drum. Incep sa apara mici probleme de intelegere cu partenerul tau, insa acestea sunt menite a te face mai responsabil in relatie. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te astepta ca solutiile sa vina din directiile la care te astepti tot timpul. Uneori, rezolvarile apar din zone pe care nu ai cum sa le intuiesti. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai nevoie de un respiro. Simti ca ti se ineaca corabiile si vrei sa faci ceva pentru asta. Cel mai bine ar fi sa iei o gura de aer. Iesi la o plimbare ca sa iti oxigenezi creierul. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Nu mai tine in adancul sufletului suferinta care iti face viata un calvar. Vorbeste cu cineva despre durerile tale ca sa nu iti aglomerezi si mai tare gandurile. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Azi se da startul la un concurs la care trebuie sa participi in mod neaparat. Este vorba despre un concurs de idei de la care nu ai cum sa lipsesti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Opreste-te inainte de a te apuca de sarcina la care te-ai angajat azi inainte sa afli toate detaliile. Sunt multe informatii eronate pe care le-ai obtinut, asa ca regandeste totul acum. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu iubi in mod pasiv. Nu te baza pe dovezile de iubire ale partenerului caci nu sunt niciodata suficiente. Incearca mai bine sa iti faci ordine in ganduri si suflet inainte de toate. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Nu stii ce sa faci cu banii care ti-au cazut in mana. Ai tendinta sa ii arunci pe fereastra cu lejeritate, iar asta ar fi cea mai proasta alternativa. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Este nevoie sa faci anumite sacrificii pentru linistea ta interioara. Stai departe o perioada de oamenii pe care ii iubesti pentru a nu le da senzatia ca ii sufoci. Numarul norocos al zilei: 23.