Radio Simplu

Roxana Vancea a renunţat la televiziune din cauza problemelor cu greutatea! Cum a slăbit 18 kilograme

Roxana Vancea, fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, se mândreşte acum cu o siluetă de invidiat, pe care şi-o expune cu mândrie, însă aceasta s-a confruntat cu mari probleme.

Roxana Vancea are 29 de ani şi este una dintre cele ai sexy femei de la noi, însă înainte de a se bucura de o siluetă de invidiat, aceasta s-a confruntat cu nişte probleme hormonale, în urma cărora s-a îngrăşat nu mai puţin de 18 kilograme.
Ba mai mult, tocmai acesta a fost motivul pentru care bruneta a renunţat în 2014 la televiziune, concentrându-se pe problemele de sănătate. Deşi practica sport de o viaţă, făcând inclusiv atletism până în al treilea an de facultate, nimic nu mai funcţiona.
”Aveam cu vreo 12 kilograme mai mult faţă de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat într-o singură vară. Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruaţie de două ori într-un an. Eram aşa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare, nu pot să zic că nu mâncam nimic şi mă îngrăşam, doar mă îngrăşam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi până la urmă mi-am revenit. Am combinat dieta cu sportul şi tratamentul’, aşa a descris Roxana Vancea pentru wowbiz.ro perioada de groază prin care a trecut.
Deşi a fost dintotdeauna extrem de atentă cu alimentaţia şi face sport de când se ştie, Roxana Vancea a făcut eforturi uriaşe pentrua slăbi de-a lungul timpului, asta din cauza unor probleme hormonale. ”Fac sport din şcoala generală. Am făcut atletism până în anul II de facultate, însă aveam alte probleme de natură hormonală şi mâncam mai mult. Munceam cam degeaba la sală. Am urmat tratament homeopat, iar acum s-au rezolvat. Am început să slăbesc destul de repede, iar exerciţiile m-au ajutat să-mi tonific musculatura. Am umblat şi la alimentaţie. Toate cumulate au dus la rezultatul de azi”, a dezvăluit Roxana Vancea