Radio Simplu

Zi importantă pentru ancheta de la Caracal. Ce urmează să facă criminaliștii, în curtea lui Dincă

Este o zi importantă în cadrul anchetei legate de crimele de la Caracal. Criminaliștii se pregătesc de o nouă etapă a investigației, care până acum s-a concentrat pe curtea lui Gheorghe Dincă, cel bănuit că a comis atrocități greu de descris.

În ultima săptămână, anchetatorii au fost protagoniștii unei mobilizări generale, aceștia cercetând colț cu colț curtea imensă a lui Gheorghe Dincă. Au spart gropi betonate, au analizat fiecare colți din casă și chiar au curățat totul cu două excavatoare.

Anchetatorii se pregătesc de scanare
Acum, potrivit Antena 3, anchetatorii urmează să scaneze curtea lui Dincă. Pentru acest lucru, se vor folosi de un scanner special, cu ajutorul căruia vor putea vedea până la cinci metri adâncime în sol. Intenția, evident, este cea de a descoperi ce se află îngropat și ascuns, în curtea suspectului.

Ce au descoperit anchetatorii
Marți, a fost făcută o nouă descoperire în curtea lui Dincă. Mai exact, anchetatorii, au găsit o groapă uriașă, ascunsă de munții de gunoaie de pe proprietatea criminalului de la Caracal.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri
Se adâncește tot mai mult cazul lui Gheorghe Dincă, iar pe zi ce trece apar detalii terifiante despre viața criminalului din Caracal. Mai exact, se pare că acesta le oferea femenilor bani, în schimbul unor favoruri sexuale și avea un comportament de-a dreptul deplasat uneori.

Una dintre victimele sale a mers azi la poliție, acolo unde a povestit totul despre episodul șocant la care a supus-o Gheorghe Dincă. Femeia susține că bărbatul de 66 de ani a agresat-o și a violat-o.