Radio Simplu

Beneficiile amestecului de miere și turmeric – antibioticul de acasă

Cu ajutoul celor mai simple rețete putem să pregătim diferite soluții simple, dar foarte eficiente. Astăzi îți vom propune o rețetă foarte eficientă, care mai este cunoscută și sub denumirea de amestecul de aur.

Acest lucru se întâmplă datorită culorii pe care o are compoziția, dar mai ales pentru proprietățile pe care le are. Compoziția este foarte bună pentru tratarea mai multor boli. Funcționează ca un fel de antibiotic, dar este foarte bun și în cazul infecțiilor virale sau bacteriene.

Ba chiar mai mult, această compoziție poate să prevină cancerul. Amestecul de aur este atât de eficient pentru că este compus din turmeric și din miere.

Aceste 2 ingrediente sunt foarte cunoscute pentru eficiența cu care tratatează infecții, inflamațiile și unele forme de cancer. Și pe bună dreptate turmericul și mierea sunt printre cele mai puternice și benefice remedii naturale.

Este foarte important să știi că atât mierea cât și turmericul separate sau combinate în același timp, nu au deloc efecte secundare. Amestecul de aur este foarte bun pentru problemele care afectează sistemul digestiv și nu numai.

Te vei simți în general, mult mai sănătos și mai plin de energie.

Ca să pregătești această compoziție despre care ți-am povestit până acum, vei avea nevoie de 100 de grame de miere organică, 1 linguriță cu turmeric, 1 linguriță cu coajă de lămâie rasă, un vârf de cuțit cu piper negru, 2 linguri cu oțet natural de mere.

Amestecă pentru început turmericul, cu oțetul și cu piperul negru. După aceea adaugă coaja de lămâie și la final pune și mierea organică. Apoi mixează toate ingredientele între ele până când vei obține o compoziție foarte omogenă.

La final pune toată compoziția într-un borcan curat din sticlă și ține-o la rece, în frigider. Consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, câte o lingură din acest amestec.

În acest fel vei reuși să tratezi bolile pe care le ai, dar și să le previi pe cele la care ești predispus. Amestecul de aur nu trebuie să îți lipsească din casă în perioada în care ești răcit. În primele 2 zile ia câte jumătate de linguriță în fiecare oră.

În următoarele 2 zile ia câte jumătate de linguriță în fiecare 2 ore, și în următoarele 2 zile consumă câte o lingură de doar 3 ori pe zi.

Dacă nu vei folosi acest preparat așa cum este nevoie, el nu va mai avea niciun efect. Așa că înghite mierea amestecată cu restul ingredientelor doar după aceasta s-a dizolvat complet în cavitatea bucală.

Chiar dacă simți nevoia imediat să bei un lichid care să îți potolească senzația de foarte dulce, va fi nevoie să mai aștepți câteva minute. O altă metodă foarte bună de a te bucura de toate efectele pozitive pe care le are acest amestec este să îl mai folosești și în ceaiuri.

Dar trebuie să ai grijă ca ceaiul să nu fie foarte fierbinte, altfel, temperatura ridicată va anula foarte multe dintre efectele amestecului de aur. Sau dacă vrei, poți să intinzi pe o felie de pâine acea lingură de miere combinată cu turmeric.