Radio Simplu

OANA RADU, ÎNGENUNCHEATĂ DE SUFERINȚĂ: “DOCTORII SUNT FOARTE REZERVAȚI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ȘANSA LUI LA VIAȚĂ”

Oana Radu este îngenuncheată de suferință și se roagă încontinuu pentru ca Dumnezeu să facă o minune și să-i dăruiască iubitului ei o nouă șansă la viață. Aflat pe patul de spital cu arsuri extrem de grave, Mihai Alin Suflea se zbate între viață și moarte, iar medicii sunt foarte rezervați în privința lui. Cântăreața și partenerul său au nunta programată pentru anul viitor.

Oana Radu, îngenuncheată de suferință lângă iubitul ei care se luptă să trăiască
Artista Oana Radu a acordat un interviu emoționant în urmă cu câteva ore și a dezvăluit cele mai noi informații despre starea de sănătate a iubitului ei. Din păcate, medicii i-au spus vedetei că Mihai Alin Suflea nu are prea multe șanse să supraviețuiască, însă, ea speră că Dumnezeu va face un miracol pentru acesta, pentru iubirea pe care și-o poartă unul altuia.

“Primele trei săptămâni sunt critice și dacă trecem de asta putem avea o speranță. Mă simt foarte rău. Nu îți arde nici să mănânci, nici să dormi, nici să respiri, nici să nimic. Dar știu cât de mult și-ar fi dorit să fiu puternică pentru el. Eram noi doi și restul lumii și sunt aici în fața unui spital. La etajul trei, acolo, sus este el, ultima cameră pe stânga și mă uit în sus și vorbesc cu el și e tragic.

Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru. Noi îl așteptăm acasă”, a povestit cu lacrimi în ochi cântăreața, relatează WOWbiz.ro.

Și mama lui Mihai Alin Suflea se află internată în spital. Ea a suferit cu răni grave la mâini în timp ce a încercat să își salveze fiul până în ultima clipă. “Trebuia să merg și eu la Craiova. Nu știu de ce nu am mers. Ceva mi-a zis să stau în București”, a mai spus Oana Radu, vizibil tulburată.

Vă reamintim că săptămâna trecută, iubitul Oanei Radu a fost incendiat de un amic din copilărie, care a confecționat mai multe sticle Molotov și pe care le-a aruncat pe scara blocului.