Radio Simplu

Catalin Scarlatescu nu se mai opreste din slabit! A ajuns de nerecunoscut! “Dieta pe care ai tinut-o te-a intinerit”

Cătălin Scărlătescu slăbeşte şi nu se mai opreşte! Vedeta a scăpat de foarte multe kilograme, iar cea mai recentă fotografie cu el îl prezintă transformat total.
Cătălin Scărlătescu a renunţat la a mai purta haine de culoare negru, iar ieri s-a fotografiat purtând o cămaşă albă, cu dungi albastre, oamenii observând imediat cât este de schimbat după ce a ţinut dietă.

“Te-a întinerit dieta pe care ai ţinut-o. – Doamne, cât de schimbat eşti! – Bravo pentru kilogramele pierdute! – Chef Scărlătescu, arăţi foarte bine! – Chef, ce ai făcut? Nu mai e grăsuţul, acum e agăţătorul de femei! – Chef, eşti tare rău!”, i-au scris imediat oamenii.

“Vă spun un singur adevăr. E vorba de sănătate. E greu drumul până acolo. (…) Îmi place mâncarea bună. Mâncam mult, aşa am reuşit să mă îngraş. Nu am slăbit atât de mult pe cât vrede lumea”, spunea Cătălin Scărlătescu în urmă cu câteva luni.

Gina Pistol i-a promis că se va căsători cu el dacă va ajunge la 90 de kilograme

Gina Pistol i-a spus lui chef Scărlătescu în cadrul emisiunii “Chefi la cuţite” că se va căsători cu el dacă va slăbi şi va ajunge la 90 de kilograme.

„Dacă ajungi la 90 de kilograme, am rochia de mireasă în mașină!”, i-a spus Gina Pistol, scrie spynews.ro.